تسخیر- عباس عبدی جزء فاتحین لانه جاسوسی نبود!

او برای ترجمة اسناد به لانه دعوت شد. امّا پس از پایان جریان گروگانگیری با زیرکی و با استفاده از روزنامه­ای که در اختیار داشت و توسط جریانی همفکر با خود، خود را سمبل و الگوی دانشجویان پیروخط امام جا زد و در سال 78 با ملاقات با «باری روزن» وابستة مطبوعاتی سفارت آمریکا در تهران که یک یهودی صهیونیست بود و در به راه انداختن فضای مطبوعاتی ضد انقلاب اسلامی، بعد از انقلاب نقشی اساسی داشت، موج اتهام تجدید نظر در آرمانهای امام را به سوی دانشجویان مظلوم خط امام که اصولاً در جریان این ملاقات نبوده و با اطلاع از آن با آن مخالفت نمودند را سرازیر نمود.

طرفهای آمریکایی که با زیرکی و با استفاده از وابستگان ایرانی خود و با یاری جریانی که در زیر سایه اصلاح طلبی به تجدید نظر در آرمانهای امام روی آورده بود، زمینة این ملاقات را فراهم کرده بودند، تنها به دنبال یک چیز بودند: « لبخند گروگان گیر در برابر گروگان گرفته شده» و کاری به مطالبی که در ملاقات از سوی طرفین بیان خواهد شد، نداشتند و این عکس یکی از ثمرات این ملاقات برای طرف آمریکایی بود. عکسی که زمینه سرازیر شدن سیل اتهام تجدید نظر طلبی را به سوی دانشجویان خط امام سرازیر نمود، تا به این وسیله شکست سیاست تهاجمی مظلومان جهان در برابر سلطه گران بین المللی در نظام تک قطبی جدید اعلام گردد.

خداوند نیز مکر آنان را بر باد داد و با پیروزی حزب الله در لبنان و فرار مفتضحانه اسرائیل از جنوب لبنان در سال 2000، پوشالی بودن نظام تک قطبی و اصالت مقاومت را به همةجهانیان نشان داد.

مشخص شدن افرادی که واسطه این ملاقات بودند و مشخص شدن انگیزه­هایی که موجب این ملاقات شد، برای روشن شدن افکار عمومی بسیار جالب توجّه خواهد بود، که متأسفانه به آن کمتر پرداخته شده است.

تسخیر- تظاهرات مردمی در مقابل لانه جاسوسی