اطلاعیه شماره 4 دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

بِسمِ الله الرَّحمن الرَّحيم

تمام گرفتاریهای شرق از این اجانب است. از این غرب است. از این آمریکاست. تمام گرفتاری ما از آمریکاست. تمام گرفتاری مسلمین از آمریکاست.
« امام خمینی»
به راستی موقعی که دشمن اصلی انقلاب شناخته شود و لبة تیز حملات به سمت وی متوجّه گردد چه خوب رهبران راستین انقلاب و مؤمنین به رهبری، همدیگر را می¬یابند و به وحدت عمل می¬رسند. برادران پاسدار ما این فرزندان راستین خلق مسلمان ایران که از بطن انقلاب شکوهمند و خونین ما سر برافراشته¬اند و در گوشه¬های مختلف ایران بخصوص غرب کشور گرفتار توطئه¬های کثیف و جنایتکار قدرتهای جهانخوار و در رأس آنها آمریکا می¬باشند چه خوب این حرکت ما را درک کرده¬اند.
بدین وسیله زحمات برادران پاسدار را در برقراری نظم در خارج از ساختمان سفارت ارج می¬نهیم.
دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

اطلاعیه افشاگری فعالیتهای جاسوسان آمریکایی در لانه جاسوسی و دخالت آنان در امور داخلی ایران توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام – افشاگری شماره 18

اطلاعیه افشاگری فعالیتهای جاسوسان آمریکایی در لانه جاسوسی و دخالت آنان در امور داخلی ایران توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام - افشاگری شماره 18