اطلاعیه شماره 3 دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

بِسمِ الله الرَّحمن الرَّحيم
سیزده آبان سالروز تجاوز وحشیانة مزدوران آمریکائی به دانشگاه است. یکسال پیش در چنین روزی مهاجمان مزدور شاه خائن، به دستور اربابان آمریکائی¬شان که گویا خاک ما را نیز خانة خود می¬پنداشتند، به خانة ما، خانة استقلال و اسلام یعنی دانشگاه حمله کردند و جوانان تکبیر گوی ما را به شهادت رساندند.
آنها در خاک ما به امن بسر می¬بردند و ما در خانة خود امان نداشتیم. اکنون پس از یکسال بر خویش دریغ داشتیم که خفّاشان خون خوار و دسیسه¬گر را ببینیم که آزادانه در لانة خویش خزیده و همچنان به توطئه مشغول باشند. آخر چگونه مزدوران توطئه¬گر را در میهن خویش در امان ببینیم در حالیکه کشورشان امانگاه دشمن ما و قاتل صدها هزار خواهر و برادر در خون خفته¬مان میباشد.
اینک که سفارت امریکا این مرکز توطئه علیه انقلاب اسلامی ایران را به تصرّف درآورده-ایم موارد زیر را به اطّلاع شما ملّت عزیز می¬رسانیم:
1- ساختمان اصلی سفارت در ساعت سه بعد از ظهر به تصرّف کامل درآمد و تمام مزدوران آمریکائی در آن که عدّه¬ای مرد و زن و تفنگدار آمریکائی که حدود صد نفر می-شدند به گروگان گرفته شده¬اند. لازم به تذکّر است که از انجام هر گونه عمل خشونت آمیز نسبت به آنها پرهیز شده است.
2- هر چند که تصرّف ساختمان با مقاومت سه ساعته و همراه با پرتاب گاز اشک آور از جانب تفنگداران آمریکائی همراه بود، هیچ گونه آسیبی به طرفین وارد نیامد و دانشجویان با سعة صدر و ایثار، رنج بسیار بر خود هموار کرده و با آنها به شیوة اسلامی برخورد کردند.
3- برادر مبارز و روحانی مجاهد آیت الله سید محمد موسوی خوئینی به جمع ما پیوسته¬اند.
4- از نمایندگان وسائل ارتباط جمعی خواهشمندیم که در صورت تمایل جهت مصاحبه و کسب خبر ساعت شش بعد از ظهر به بعد و با معرفی¬نامه کتبی مراجعه نمایند.
دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

اطلاعیه افشاگری فعالیتهای جاسوسان آمریکایی در لانه جاسوسی و دخالت آنان در امور داخلی ایران توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام – افشاگری شماره 18

اطلاعیه افشاگری فعالیتهای جاسوسان آمریکایی در لانه جاسوسی و دخالت آنان در امور داخلی ایران توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام - افشاگری شماره 18