اطلاعیه شماره 2 دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

بِسمِ الله الرَّحمن الرَّحيم
ما روابط با آمریکا را می¬خواهیم چه کنیم. (امام خمینی)
با غریوهای الله اکبر و لاالله الاالله. و با شعارهایی مبتنی بر تحکیم پیوندمان با رهبر انقلاب، امام خمینی به راه افتادیم و سفارتخانه آمریکا این لانة جاسوسان و خیانتکاران و پایگاه « هلمز » ها و « سولیوان » ها، مکانی که تمام توطئه¬ها و دسیسه¬های قبل و بعد از انقلاب بر علیه خلق مستضعف ایران از آنجا سرچشمه گرفته است، به تصرّف در آوردیم. با نهایت افتخار به اطّلاع ملّت قهرمان ایران می¬رساند که تا این لحظه ساعت سیزده و نیم سفارت در اختیار ما بوده و عدّه¬ای از آمریکائی¬ها تسلیم شده و گروگان ما می¬باشند.
از ملّت عزیز می¬خواهیم که در این امر اسلامی و انقلابی ما را حمایت نموده و از ورود به محوطه سفارت خودداری نمایند.
دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

اطلاعیه افشاگری فعالیتهای جاسوسان آمریکایی در لانه جاسوسی و دخالت آنان در امور داخلی ایران توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام – افشاگری شماره 18

اطلاعیه افشاگری فعالیتهای جاسوسان آمریکایی در لانه جاسوسی و دخالت آنان در امور داخلی ایران توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام - افشاگری شماره 18