اطلاعیه شماره 1 دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

بسم¬الله الرحمن الرحیم
4 اسفند 1358
پیام امام¬ خمینی خطاب به ملّت رشید ایران درباره آمریکا، شاه مخلوع و جاسوسان آمریکائی
جنایات شاه مخلوع چیزی نیست که از یاد ملّت رفته باشد و یا بشود از یاد برد، بر همه روشن است که محمد رضای پهلوی ما را از هر جهت وابسته به آمریکا کرده بود، چه از نظر اقتصادی و سیاسی و چه از نظر فرهنگی و نظامی و چه از نظر معنوی و خصلت¬های انسانی و اگر مهلت می¬یافت به اسلام ضربه جبران¬ناپذیر می¬زد، همه می¬دانند که دست او و پدرش به خون بزرگ و کوچک این مرز و بوم آغشته است. کشتار دسته-جمعی و زندان و شکنجه و تبعید از امور رایج این رژیم پلید بود.
شاه به حمایت و پشتیبانی دولت آمریکا دست به این جنایات زد و ملّت ما را از هستی ساقط کرد. ملّت ایران در مقابل این خاندان کثیف آمریکا و عمال آنان دست از مبارزات برحق خویش برنمی¬دارد و نخواهد برداشت. دولت ایران و جناب آقای رئیس¬جمهور تمام کوشش و سعی¬شان را در استرداد شاه خائن و اخذ اموال ملّت ایران از او بنمایند که ملّت دلیر دست از این خواست برحقشان برنمی¬دارند و قدمی به عقب نمی-گذارند.
یکی از آثار این خواست تصرف لانه جاسوسی بود که مورد تأیید ملّت قرار گرفت و چیزی جز عکس¬العمل جنایات دولت آمریکا نمی¬تواند باشد.
اکنون که کمیسیون بررسی و تحقیق در مداخلات گذشته آمریکا در امور داخلی ایران از طریق رژیم شاه سفاک، توسط جناب آقای رئیس¬جمهور و شورای انقلاب اسلامی ایران تحقق می¬پذیرد، جنایات آنان به اثبات خواهد رسید، لازم است در آن روز معلولین عزیز و قهرمانان انقلاب ما در این مجمع حضور یابند و خانواده شهداء طومارهای جنایات شاه و آمریکا را به محکمه بفرستند همانطور که بارها گفته¬ام ما خواستار استرداد شاه و اموال ملّت از او می¬باشیم و دانشجویان مسلمان و مبارزی که لانه جاسوسی را اشغال کرده¬اند با عمل انقلابی خودشان ضربه¬ای بزرگ بر پیکر آمریکای جهانخوار وارد نمودند و ملّت را سرفراز کردند. ولی از آنجا که در آینده نزدیک نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی اجتماع می¬نمایند امر گروگان‌ها با نمایندگان مردم است تا نسبت به آزادی گروگان‌ها و امتیازاتی که در قبال آن بگیرند تصمیم گیرند. زیرا این مردمند که باید در جریانات سیاسی دخالت داشته باشند، البته تا تشکیل مجلس شورای اسلامی، شورای انقلاب و جناب رئیس¬جمهور کوشش خودشان را درباره برگردانیدن شاه و اموال ملّت و جریانات سیاسی که زمینه این گونه خواست¬ها را فراهم می¬کند مبذول دارند. از خداوند متعال نصرت اسلام و شکست دشمنان اسلام را خواستارم.
روح الله موسوی الخمینی

اطلاعیه افشاگری فعالیتهای جاسوسان آمریکایی در لانه جاسوسی و دخالت آنان در امور داخلی ایران توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام – افشاگری شماره 18

اطلاعیه افشاگری فعالیتهای جاسوسان آمریکایی در لانه جاسوسی و دخالت آنان در امور داخلی ایران توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام - افشاگری شماره 18