یکشنبه , ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷
قالب وردپرس درنا توس
به نام خدا شعارها درانقلاب دوّم شعارهايي كه در انقلاب و در جريان لانه جاسوسي و كلا در تمام جريانات بوسيله ملت ايران داده مي شد وسيله¬اي براي ابراز نظر و اعلام موضعگیری سیاسی و بيان شور و هيجان و عواطف و اعلام محبت نسبت به دوستان و اعلام دشمنی نسبت به دشمنان انقلاب بود و به خوبي ميتوان از آنها به عمق حوادث آن زمان پي برد. حجم عظيم شعارها در ماجراي تسخير لانه جاسوسي اعجاب انگيز و روشنگر اتفاقات مهمّي است كه صورت پذيرفته است و در حقیقت شعارها چون سنگ¬ریزه¬هایی است که جهت رمی شیاطین بخصوص شیطان بزرگ به کار رفته است و در پایان آنچه از این رمی جمرات، مشاهده می¬شود انبوهی از این سنگ ریزه هاست که شیطان بزرگ و ولیده های آن در زیر آن مدفون شده اند و از سرزمین مقدس شهیدان رانده گردیده اند.

شعارهای مردم در انقلاب دوّم و تسخیر لانة جاسوسی آمریکا در ایران توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام – قسمت دواز دهم

مادر سه شهید دائماً در مقابل لانه جاسوسی در مقابل جمعیت میایستاد و بر علیه آمریکا و به حمایت از اقدام دانشجویان مسلمان پیرو خط امام شعار میداد

به دنبال تهدید آمریکا برای دخالت و تهاجم نظامی به ایران امام در پنجم آذر مصادف با ششم محرّم  دستور تشکیل بسیج مستضعفین را صادر نمودند و فرمودند که کشوری که بیست میلیون جوان دارد باید بیست مسیلیون تفنگدار داشته باشد. به دنبال این دستور شعارها نیز به این سمت کشیده شد:

– تعلیمات نظامی همه فرا بگیریم

بهر دفاع از میهن سلاح به کف بگیریم

–       به گفته خمینی، تعلیمات نظامی اجرا باید گردد

جاسوس آمریکایی، از صحنة جهانی، اخراج باید گردد

–       مملکت اسلامی باید نظامی باشد

نبرد با آمریکا باید جهانی باشد

– مشت گره کردة ما فردا مسلسل می­شود

در جنگ با امپریالیسم، ملّت مجهّز می­شود

امروز تاسوعا با تعدادی از دوستان دانشجو از لانه تا میدان آزادی را با همراه با انبوه مردم راهپیمایی می­کنیم. راهپیمایی امسال چون راهپیمایی تاسوعا و عاشورای سال قبل همراه با دسته­های عزاداری و زنجیر­زنی و سینه­زنی و همراه با نوحه خوانی سنّتی و بر پایی عَلَم و کُتَل­هاست. امّا یک تفاوت با سال قبل دارد. سال قبل شاه برای پائین کشیده شدن از اریکة قدرت و خروج از کشور مورد تهاجم قرار گرفته بود و امسال آمریکا و رئیس جمهور مفلوک آن، برای استرداد او به ایران مورد  تهاجم واقع شده اند، همراه با تکرار شعارهای روزهای قبل، شعارهای جدیدی داده می­شود:

– کربلا، کربلا، قبلة آزادگان، آمریکا، آمریکا دشمن آزادگان

– خون بر شمشیر میجوشد، خمینی میخروشد.

– ناو هواپیمابردیگر اثر ندارد. از لذّت شهادت کارتر خبر ندارد

به خاطر اینکه پس فردا نیز مصادف با 12 محرّم روز همه پرسی قانون اساسی است، شعارها این موضوع را نیز به همه تذکّر میدهد:

– رضای رهبر ما، جواب «آری» ماست.

جواب «آری» ما، ضربه به دشمن ماست

– به کوری منافق یکشنبه رأی، «آری» است

نوزدهمین روز حضور در سفارت آمریکا

پنجشنبه

2 ذی‌الحجة‌الحرام 1400

22 نوامبر 1979

اين اطّلاعیّه هم از سوي سازمان چريكهاي فدائي خلق كه در روزهاي اوّل تسخير لانة جاسوسي حتّي حاضر نشدند اين جريان را تأیيد كنند و امام آنها را در سخنان خود به همين دليل سرزنش نمودند و امروز در دوّمین روز محرم و دو روز پس از تهدید نظامی آمریکا تازه به این نتیجه رسیده اند که اقدام دانشجویان کار درستی بوده است و ضمن تأیید کار آنان با فرصت طلبی کامل  اعلام کرده اند که به سوی لانة جاسوسی راهپیمایی خواهند کرد. هدف آنان اعلام وجود و قدرت نمایی است و لذا مردم نيز در حین راهپیمایی آنان بر علیه آنان شعار می­دهند:

–  فدائي، فدائي،  مزدور آمريكائي.

فدائي، فدائي، دشمن خلق مائي.

– تفرقه و تشتت ، توطئة‌آمريكا

مرگ بر فدائي ، مزدور آمريكايي