شعارهای مردم در انقلاب دوّم و تسخیر لانة جاسوسی آمریکا در ایران توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام – قسمت نهم

مردم تظاهر کننده در مقابل لانه جاسوسی با دادن شعار از تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان خط امام حمایت مینمایند

شعارهاي روز  بيست و چهارم آبان

از روزي كه موضوع افشاگري مطرح شده است، مردم با دادن شعار، دانشجويان را به افشا كردن اسناد تشويق مي نمايند :

– دانشجوی خط امام،  افشا کن، افشا کن

سیاست سلطه گران را رسوا کن، رسوا کن

دانشجوی خط امام،  افشا کن، افشا کن

توطئه های آمريكا را، رسوا کن، رسوا کن

معمولاً پس از اقامة هر نماز دانشجویان خط امام در محوطه داخلی لانة جاسوسی دست به راهپیمایی می زنند و با شعارهای :

– تحویل شاه خائن، فریاد ملّت ماست

امامت خمینی، اساس وحدت ماست.

– جنایات آمريكا، به اوج خود رسیده

سراسر جهان را، به خاک وخون کشیده

کارتر سرنگون

دولتش واژگون

مرگ برشاه

مرگ بر شاه

مرگ برشاه

– به همّت خمینی، به یاری توده ها، شاه ترا می کشیم

کاخ سفید کارتر را به خاک و خون می کشیم

بر تداوم راه و خواست خود تأکید می ورزند.

و جمعیّت حاضر در مقابل لانةجاسوسی نیز با شعار :

– دانشجوی خط امام! بر تو درود، برتو سلام

با آنان همراهی می نماید.

سپس دانشجویان در پشت در و در مقابل جمعیّت تجمّع مي نمايند و دانشجویان و مردم به شعارهای یکدیگر جواب می دهند.

دانشجویان شعار می دهند :

– ملّت ما بیدار است.

و مردم جواب میدهند:

– از آمريكا بیزار است.

و به همین صورت این شعارها را تکرارمی کنند:

– شاه باید برگردد، اعدام باید گردد

– نه سازش نه تسلیم، نبرد با آمريكا

– ای کارتر بی ایمان، این قاتل رو تحویل بده به ایران

– ملت ما می رزمد، کاخ سفید می لرزد

– شاه ! شاه ! مرگت باد، کارتر ! کارتر ! ننگت باد

در شهرهای مختلف جهان که دانشجویان ایرانی حضور دارند دست به راه پیمایی زده و معمولا شعار می دهند:

– شاه را به ایران باز گردانید.

– مرگ برکارتر

آنان پلاکاردهایی در حمایت از امام خمینی و مخالفت با آمریکا حمل مینمایند:.

– شاه را به ایران تحویل دهید

– تظاهرات ما بر علیه ملّت آمريكا نیست برعلیه دولت این کشور است.

با توجه به روزة پنج روزه سیاسی که رادیو و تلویزیون نیز چون ماه مبارک رمضان برناه افطاری و سحری داشت و مردم زیادی که روزه رفته بودند در ساعات افطاری در مقابل لانه جاسوسی تجمّع مینمودند، با نزدیک شدن مغرب، انبوه جمعیّت حاضر در مقابل لانه، هماهنگ و یک پارچه و با شور و هیجان شروع به خواندن شعاری آهنگین و زيبا  می نمودند، به صورتی که انسان به یا د روزهای انقلاب و شعارهای آن می افتاد:

الله اکبر

روزه

روزة سیا سی ما

رنج گرسنگی ما

بهتر بود از این رسوائی

که باشیم در قید آمریکایی

خنثی نمائیم

با هوشیاری

رسوا نمائیم

با همکاری

فتح اسلام، درجهاد است

شعارهای مردم در انقلاب دوّم و تسخیر لانة جاسوسی آمریکا در ایران توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام – قسمت هفدهم

به نام خدا شعارها درانقلاب دوّم شعارهايي كه در انقلاب و در جريان لانه جاسوسي و كلا در تمام جريانات بوسيله ملت ايران داده مي شد وسيله¬اي براي ابراز نظر و اعلام موضعگیری سیاسی و بيان شور و هيجان و عواطف و اعلام محبت نسبت به دوستان و اعلام دشمنی نسبت به دشمنان انقلاب بود و به خوبي ميتوان از آنها به عمق حوادث آن زمان پي برد. حجم عظيم شعارها در ماجراي تسخير لانه جاسوسي اعجاب انگيز و روشنگر اتفاقات مهمّي است كه صورت پذيرفته است و در حقیقت شعارها چون سنگ¬ریزه¬هایی است که جهت رمی شیاطین بخصوص شیطان بزرگ به کار رفته است و در پایان آنچه از این رمی جمرات، مشاهده می¬شود انبوهی از این سنگ ریزه هاست که شیطان بزرگ و ولیده های آن در زیر آن مدفون شده اند و از سرزمین مقدس شهیدان رانده گردیده اند.