چهارشنبه , ۲۷ دی ۱۳۹۶
قالب وردپرس درنا توس
خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)18) دسته‌بندی نشده / خط امام يك خطّ همه جانبه و با ابعاد مختلف است

خط امام يك خطّ همه جانبه و با ابعاد مختلف است

برنامة سه تن از دانشجويان خطّ امام نيز كه در يك مصاحبه مطبوعاتي و راديو تلويزيوني عصر امروز شركت كرده بودند در اخبار شب پخش شد و در پاسخ به  سؤالي كه خطّ امام چيست؟

يكي از دانشجويان پاسخ داد : خطّ امام راهي است كه اين انقلاب را به نتيجه رسانده و معيارها و ارزش‌هاي مكتبي را طرح مي‌كند و تنها بعد ضدّ امپرياليستي براي خطّ امام مطرح نمودن يك انحراف است و  بلكه خطّ امام يك خطّ همه جانبه و با ابعاد مختلف است كه يك خطّ اسلامي و انساني است و الزاماً يك خطّ ضدّ امپرياليستي نيز مي‌باشد و اسلامِ امام هيچگاه حاضر نيست براي توجيه خود از ساير مكاتب استفاده نمايد و براي ما جاي تعجّب است كه امام روي كرة‌ زمين باشد و امپرياليست ها به خصوص آمريكا راحت باشند. امام يك فرد نيست، يك جريان است و نمود و عينيّت اسلام است كه از قلب توده ها سرچشمه گرفته است.

درباره ی مدیریت