سخنان شهید مهدی رجب بیگی در نماز جمعه روز 25 آبان 58

نمایندة دانشجویان مسلمان پیرو خط امام برادر مهدي رجب بیگی در میان شور و احساسات مردم و در میان شعار”دانشجوی خط امام، بر تو درود، بر تو سلام، طی سخنانی اعلام کرد: ما از مردم قهرمان ایران می خواهیم تحریم اقتصادی علیه آمريكا را شروع نمایند. او ضمن تشکر از صنف دارو فروشان و سایر اصناف که کالاهای آمریکایی را تحریم نموده اند، بیان داشت: ملّت ما با استفاده از رهنمودهای امام، راهی را می گشاید که خلق های دیگر جهان بعد از انقلابشان نتوانستند از بند این ابرقدرتها آزاد شوند و تنها انقلاب اسلامی است که متّکی به خود و متّکی به خط امام، لرزه براندام قدرت ها انداخته است.از زمانی که ما لانة جاسوسی را اشغال نموده ایم، ملّت رشید و معظّم ایران با پیام ها و حمایت ها و نقطه نظرهایی که به ما دادند، ما را راهنمایی نموده اند و در رأس همة پیامها، پیام نه سازش و نه تسلیم، است و ما امیداوریم که این وظیفه ای را که ملّت بر دوش ما نهاده است، یعنی ماندن در سفارتخانه را حفظ کنیم. تصمیم نهایی در مورد گروگانها یقینا از آن امام و امّت است.آمريكا در حال حاضر به موضع انفعالی افتاده است و هر روز به اقدامی دست می زند و ملّت ایران در برابر او موضع می گیرد.  به همة جهانیان اعلام می داریم که آمريكا در صورتی که شاه را از کشورش اخراج کند، یک جرم بزرگ تر از جرم قبلی مرتکب شده است. شاه باید دست بسته تحویل ملّت ایران داده شده و اگر او را اخراج نمود، تصمیمات شدیدتری درمورد گروگانها گرفته خواهد شد.

درباره ی مدیریت

شهید مهدی رجب بیگی دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه تهران و از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

زندگی نامه شهید مهندس مهدی رجب بیگی دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه تهران و از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام