از دستنوشته های معلم و جهادگر شهید مهدی رجب بیگی

میرویم تا خط امام بماند .خطی که از ابراهیم آغاز شد و در تداوم سرخ خویش با دستهای پاک محمد و علی به قلب پرشور امام امت رسید تا رنجبران زمین را از جور حکومت قابیلیان برهاند . میرویم تا خط امام بماند .خطی که تبلور قاطعیت بر علیه جباران ، عصاره عصیان مستضعفان بر علیه مستکبران ، فریاد همیشه مظلومان ، راه پیروز محرومان است . می رویم تا خط امام بماند .خطی که رسالت گسستن زنجیرهای اسارت از دست و پای مغضوبین زمین را بر عهده دارد . می رویم تا خط امام بماند .خطی که پیام قیام پیروزمند مستضعفان را بر تارک تاریخ خواهد داشت و پوزه کثیف جلادان را سرانجام به خاک خواهد مالید . می رویم تا خط امام بماند .خطی که راه پیروز انقلاب کبیر اسلامی خلق دلاور ایران است و باید که حماسه قیام را تا دور دستها بکشاند و نهال انقلاب را در دل خلقهای تحت ستم جهان بنشاند . می رویم تا خط امام بماند .خطی که با نفی هرگونه سازشکاری و ستمکاری ، نوید نابودی سازشگران و ستمکاران را با خود همراه داشت . می رویم تا خط امام بماند .خطی که پاسدار خون رزمندگان دلیر و شهیدان بخون خفته امت قهرمان ایران است .خطی که سرانجام شوم امپریالیسم و سلطه گران اجنبی را هم اکنون بر قله عالم نمایان ساخته و دژ مستحکم توحید را در دور دستهای هر ستمکده برپا خواهد داشت . … میرویم تا خط امام بماند .                                       ( شهید مهدی رجب بیگی )

شهید    مهدی رجب بیگی      نام پدر محمدمحل تولد – دامغانسال تولد – 2/5/1336محل شهادت – تهران ( ترور توسط منافقین )سال شهادت – 5/7/1360محل دفن – گلزار شهدای بهشت زهرا ( س ) قطعه 24 ردیف 97 شماره 4

درباره ی مدیریت

شهید مهدی رجب بیگی دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه تهران و از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

زندگی نامه شهید مهندس مهدی رجب بیگی دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه تهران و از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام