مروري بر كتاب ققنوس فاتح خاطرات شهيد محسن وزوايي

به مناسبت سالروز شهادت شهيد وزوايي

كتاب ققنوس فاتح ، نوشته گلعلي بابايي، با محوريت خاطرات سردار شهيد مهندس محسن وزوايي، توسط نشر شاهد به چاپ رسيده است.

اين اثر در 10 فصل با عناوين كجايي پسر، نصفه جونم كردي!؟ ، شكست همينه ، اصحاب فيل ، اين ها را به تو مي سپارم ، جوانمرد ، درد شيرين ، پنجره ، خيز پنج ثانيه ، هدف؛ سمنگان ، سر دلبران ، حديث ديگران ، برادرم محسن ، ديدار ، داداشي ، ميوه دلم،خداحافظ ، يك نگاه و وصيت نامه تنظيم و منتشر شده است.

محسن وزوايي، سال 1339 در تهران متولد شد و پس از دريافت مدرك ديپلم، در رشته شيمي دانشگاه صنعتي شريف، ادامه تحصيل داد.

وي در فعاليت هاي سياسي و عقيدتي دانشجويان عليه رژيم پهلوي شركت داشت و پس از پيروزي انقلاب، در تابستان 1359 به عضويت سپاه پاسداران درآمد.

مدتي بعد به عنوان فرمانده گردان مخابرات سپاه پاسداران و سپس سرپرست اطلاعات عمليات انتخاب شد و ارديبهشت سال 1360 در عمليات بيت المقدس (آزادسازي خرمشهر) به شهادت رسيد.

كتاب ققنوس فاتح ، در قطع رقعي و 246 صفحه، با شمارگان 3 هزار نسخه و بهاي 25هزار ريال، توسط نشر شاهد به چاپ دوم رسيده است.

منبع خبر: سايت نويد شاهدمروري بر كتاب ققنوس فاتح خاطرات شهيد محسن وزوايي

درباره ی مدیریت

یادی از شهید مهندس محسن وزوای دانشجوی خط امام و فاتح لانه جاسوسی؛ گنجهایی که ناشناخته مانده اند

یادی از شهید محسن وزوایی؛ گنجهایی که ناشناخته مانده اند محسن وزوائی نفر سوم کنکور …