مصاحبه خبرنگار روزنامه فرانسوي لوموند (اريك رولو) با امام خميني در رابطه با دانشجویان خط ‏امام

شما موضع دانشجويان ايراني را تاييد كرديد، آيا نگهداري گروگانها با قوانين اسلامي مطابقت دارد، حتي در موقع جنگ؟ آنجا من به شما گفتم مثل اينكه اشتباه به شما رسيد و شايد باز اين اشتباه را دستگاههاي تبليغات صهيونيستي كرده باشند. آنچه من گفتم اين بود كه ما نمي‏ توانيم ملتي را كه اينقدر از امريكا ضربه ديده، اگر چنانچه امريكا شاه را نگه دارد و اين امر طولاني شود يا بخواهد مملكت ما را بمباران كند، ما نمي‏توانيم جوانان را كنترل كنيم. مردم ما پنجاه سال است كه از امريكا ضربه خورده‏اند. ممكن است كه جوانهاي ما اينجاها را خودشان به هم بزنند. من اينطور گفتم، نه اينكه ما ابتدائاً اين كار را مي‏كنيم. الان هم آنها در كمال خوشي و آسايش هستند و تبليغات آقاي كارتر بر خلاف اين است لكن واقع اين است. من فرستادم تحقيق كردم، به گروگانها هيچ صدمه‏اي نرسيده است و اسلام با همه مردم دنيا مي‏خواهد با خوبي رفتار كند. بله، اسلام با كساني كه توطئه گر هستند و بخواهند برخلاف مصالح مسلمين و مصالح بشر عملي بكنند با آنها هم سخت گيري مي‏كند.

درباره ی مدیریت

بازخوانی امداد غیبی الهی در تهاجم نظامی آمریکا به ایران از طریق صحرای طبس