سرانجام رویارویی ایران و امریکا ، بن بست برای رژیم استکباری امریکاست

مقام معظم رهبری:
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار پرشور هزاران نفر از دانش آموزان و دانشجویان و تشکل های مختلف دانشگاهی، مهم ترین وظیفه نسل جوان را احساس مسئولیت برای آینده کشور دانستند و با اشاره به اینکه اختلاف جمهوری اسلامی ایران و امریکا فراتر و ریشه ای تر از اختلاف نظرهای سیاسی است، تأکید کردند:سرانجام رویارویی ایران و امریکا ، بن بست برای رژیم استکباری امریکاست.

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار پرشور هزاران نفر از دانش آموزان و دانشجویان و تشکل های مختلف دانشگاهی، مهم ترین وظیفه نسل جوان را احساس مسئولیت برای آینده کشور دانستند و با اشاره به اینکه اختلاف جمهوری اسلامی ایران و امریکا فراتر و ریشه ای تر از اختلاف نظرهای سیاسی است، تأکید کردند: امریکا نخواهد توانست ملت ایران را از مسیر استقلال، هویت و سربلندی خود بازدارد و آینده حتمی ملت ایران دستیابی به قله های والای علم، اقتدار، رفاه و شرف است.

در بخشی از این دیدار که در آستانه سیزدهم آبان روز دانش آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی برگزار شد، حضرت آیت الله خامنه ای، با تأکید بر اینکه وظیفه جوانان برای ساختن آینده کشور سنگین تر است افزودند: پیروزی نهضت اسلامی ملت ایران به رهبری امام خمینی (ره) و فروریختن سنگر مستحکم استکبار در ایران ناشی از احساس مسئولیت نسل جوان بود و ایستادگی و پیروزی معجزه آسای ملت ایران در برابر قدرت های استکباری در هشت سال دفاع مقدس نیز به برکت احساس مسئولیت جوانان به دست آمد.

ایشان حماسه بزرگ 13 آبان و تسخیر سفارت امریکا را که مرکز جاسوسی بود، نتیجه احساس مسئولیت جمعی از جوانان برجسته دانستند و خاطرنشان کردند: امروز نیز ملت و کشور ایران به احساس مسئولیت نسل جوان نیازمند است و جوانان که مسئولان و برنامه ریزان آینده کشور هستند باید برای ادای این مسئولیت بزرگ، خود را از لحاظ تعمیق ایمان، تقوا، بصیرت، و ارتقای توانایی های علمی و آگاهی ها آماده کنند.

رهبر انقلاب اسلامی سپس با طرح این سوال که علت مشکلات و اختلاف های جمهوری اسلامی ایران و امریکا چیست، خطاب به جوانان خاطرنشان کردند: برای یافتن پاسخ این سوال باید نگاهی عمیق تر و دقیق تر به این مسئله داشت زیرا این اختلاف، فراتر از اختلاف نظر بر سر چند مسئله سیاسی است.

حضرت آیت الله خامنه ای در تبیین آن افزودند: پیروزی انقلاب اسلامی، پایگاه اصلی امریکا را در قلب خاورمیانه که منطقه نفت خیز دنیاست، از سیطره آن خارج کرد و ایران، با شعار مبارزه با ظلم و استکبار و دفاع از حقوق ملت ها به مهم ترین پایگاه مقابله با سلطه گری امریکا تبدیل شد.

ایشان خاطرنشان کردند: بعد از بیرون رانده شدن امریکایی ها از ایران، آنان طبق روال سیاست های استکباری، از طریق سفارت خود در تهران مشغول فعالیت و جاسوسی علیه نظام اسلامی شدند اما حرکت بزرگ دانشجویان مسلمان پیرو خط امام، ترفند آنان را باطل کرد.

رهبر انقلاب اسلامی با توصیه به جوانان برای مطالعه کتاب های مربوط به اسناد به دست آمده از سفارت امریکا و آگاهی از نقش این سفارتخانه در قبل و بعد از انقلاب اسلامی افزودند: اقدام دانشجویان در تسخیر سفارت امریکا، کار بسیار بزرگ و به فرموده امام خمینی (ره) بزرگ تر از انقلاب اول بود زیرا موجب فروریختن هیمنه سلطه امریکا در ایران و جهان شد.

حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه ایستادگی، دستاوردها و پیروزی های ملت ایران موجب تأثیرگذاری و تحسین در میان ملت های مسلمان و دلباختگی بیش از پیش آنان به نظام جمهوری اسلامی شده است، خاطرنشان کردند: هدف امریکایی ها از انواع فشارها این است که ملت ایران با دست کشیدن از استقلال و عزت خود، و با اظهار خستگی و پشیمانی از انقلاب اسلامی، بار دیگر به ملتی وابسته تبدیل، و تسلیم امریکا شود.

ایشان تنفر و انزجار ملت ایران از امریکا را نیز عمیق دانستند و افزودند: علت این مسئله هم، توطئه های مختلف دولت امریکا علیه کشور و ملت ایران در طول بیش از پنجاه سال گذشته است و امریکایی ها ضمن آنکه از این اقدامات عذرخواهی نکرده اند همچنان به استکبار ورزی خود ادامه می دهند.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: ما اهل حفظ هویت، استقلال و عزت خود هستیم و اهل ستیزه گری نیستیم اما اگر کسی بخواهد هویت و استقلال ملت ایران را پایمال کند، ملت ایران دست او را قطع خواهد کرد.

ایشان در ادامه، این سوال را مطرح کردند که سرانجام رویارویی ایران و امریکا چه خواهد شد، و در تبیین پاسخ آن خاطرنشان کردند: دستگاه های تبلیغاتی غرب به ویژه امریکا این گونه وانمود می کنند که پایان این رویارویی، بن بست برای ملت ایران و موفقیت برای امریکا خواهد بود اما این دروغ محض است زیرا پایان این راه، بن بست برای رژیم استکباری امریکاست.

رهبر انقلاب اسلامی در بیان دلایل این امر افزودند: اگر قرار بود امریکا، ملت ایران را شکست دهد، آن زمانی این کار را انجام می داد که این ملت از لحاظ تجربه، علم، توانایی های نظامی، نیروی جوان و نفوذ در میان ملت ها در موقعیتی به مراتب پایین تر از موقعیت کنونی بود، ولی در آن زمان نتوانست و اکنون نیز که ملت ایران بسیار مقتدرتر و تواناتر از گذشته است، قطعاً نخواهد توانست.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به شرایط و موقعیت ضعیف کنونی امریکا تأکید کردند: امروز دولت امریکا وجهه و آبرویی حتی در میان ملت های غربی و در داخل امریکا ندارد و امروز همه شعارهای اساسی امریکا از قبیل حقوق بشر و دموکراسی در دنیا مفتضح شده است.[1]

[1] . دیدار پرشور هزاران نفر از دانش آموزان و دانشجویان،1387/08/08

درباره ی مدیریت

خصوصيات « خط امام » در نگاه رهبر انقلاب