پیام به مناسبت 13 آبان روز مبارزه با استكبار جهانی

پیام به مناسبت 13 آبان روز مبارزه با استكبار جهانی  13/8/69

1ـ   در میان‌ ایام‌الله ‌انقلاب‌ سیزدهم‌ آبان‌دارای‌ ابعادی‌ متنوعتر و پیامهایی‌ عمیقتر و بنیانیتر است‌.

2ـ   زمره‌ی‌ دلباخته‌ و پرشور دانشجویان‌، لانه‌ی‌ توطئه‌گران‌ و جاسوسان‌ را زندان‌آنان‌ كردند و آشتی‌ناپذیری‌ اسلام‌ نجات بخش‌ را با كفر ستم‌پیشه‌، به‌ دنیا نشان‌ دادند.

3ـ   هرگاه‌ جبهه‌ی‌حق‌ استقامت‌ و فداكاری‌ كند، جبهه‌ی‌ باطل‌ هركه‌ و هرچه‌ و با هر حجم‌ ، دربرابر آن‌ تاب‌ نخواهد آورد و مجبور به‌ عقب‌نشینی‌ خواهد شد.

4ـ   تسخیر لانه‌ی‌ توطئه‌ و جاسوسی‌ كه‌ با الهام‌ از فرمان‌ حضرت‌ امام‌ خطاب‌ به‌ دانشجویان‌ و دانش‌آموزان‌ درباره‌ی‌ گسترش‌ اعتراضات‌ انجام‌ گرفت‌ جهادی‌ ابتدایی‌ بود علیه‌ استكبار و علامتی‌ از فرا رسیدن‌ نوبت‌ سر بركشیدن‌جبهه‌ی‌ حق‌ و به‌ هم‌ خوردن‌ موازنه‌های‌ استعماری‌ و در هم‌ شكستن‌ صولت‌ آمریكا و بطلان‌ تلقینات‌ دهها ساله‌‌ آنان‌ برای‌ مرعوب‌ كردن‌ ملتها.

5ـ   خدا را شكر می‌گوییم‌ كه‌ ملت‌ ایران‌ با گوش‌ حق‌نیوش‌ و چشم‌ حق‌بین‌، درسهای‌ بزرگ‌ زندگی‌ را ازانقلاب‌ بزرگ‌ و رهبر حكیم‌ خود آموخت‌ و روز به ‌روز با تحقق‌ وعده‌های‌ الهی‌ایمانش‌ به‌ حقانیت‌ این‌ راه‌ عمیقتر شد.

6ـ   در جمهوری‌اسلامی‌ اگر كسانی‌ تصور كنند كه‌ با امتیاز دادن‌ به‌ آمریكا و دیگران‌ خواهند توانست‌ به‌ مقاصد و اهداف‌ نظام‌ اسلامی‌ برسند، سخت‌ در اشتباهند.

7ـ   ملت‌ ما باید قدرت‌ و عظمتی‌ را كه‌ در سایه‌ی‌ اسلام‌ و وحدت‌ ومجاهدت‌ به‌ دست‌ آورده‌، حفظ كند و بر آن‌ بیفزاید.

8ـ   در مسیر مبارزه‌ی‌ افتخارآمیز ملت‌ایران‌، جوانان‌ همیشه‌ باید، پیشاهنگ‌ و پیشرو باشند.

9ـ   صمیمیت‌ متقابل‌ میان‌ ملت‌ با دولت‌ و دستگاههای ‌خدمتگزار همواره‌ یكی‌ از عمده‌ترین‌ اسرار پیروزیها و كامیابی‌های‌ جمهوری‌ اسلامی‌ بوده‌ است‌

درباره ی مدیریت

اقدام دانشجویان پیرو خط امام در تسخیر سفارت امریکا، کار بسیار بزرگی بود

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز در دیدار پرشور هزاران نفر …