بيانات مقام معظّم رهبرى در ديدار دانش آموزان و دانشجويان‏

بيانات مقام معظّم رهبرى در ديدار دانش آموزان و دانشجويان‏10/8/74

1ـ جوانان در هر برهه‏اى از تاريخ كشورها و ملتها، مى‏توانند يكى از مهمترين مراكز سعادت يك ملت باشند.

2ـ جوان، مهبط لطف پروردگار است و در بسيارى موارد دل او محلِ‏ّ جلوه عنايات ويژه الهى است.

3ـ گناه در اصطلاح دينى و در سخن انبيا يعنى عوائق و موانع راهِ كمال انسان.

4ـ جوان بايد مظهر پرهيز و استغفار باشد.

5ـ جوانى كه در فضاى اسلام و انقلاب و نظام جمهورى اسلامى تربيت شده، طهارت فطرى سالم را داراست.

6ـ امروز مظهر نظام سلطه، امريكاست.

7ـ اساس كار جمهورى اسلامى، عبارت است از اداره ملت و كشور ايران براساس مفاهيم و ارزشهاى الهى كه از اسلام آموخته شده است.

8ـ اساس سعادت در يك جامعه عبارت است از اين كه آن جامعه بتواند مستقل زندگى كند، بينديشد، سازندگى كند، در كمال استقلال راه خود را برود و هدف خود را انتخاب كند. پس استقلال، اساس اين حركت مهمّ اسلامى است.

9ـ عزيزان من! روح مبارزه و ايستادگى در مقابل دشمن، وقتى به طور كامل و سالم در شما قشر جوان باقى مى‏ماند كه تقوا، بازگشت به خدا و جهاد اكبر در وجود و زندگى‏تان بگنجد.

10ـ دانشجو بايد قدرت تحليل سياسى داشته باشد.

11ـ اوّلين نداى مشروطه از حلقوم علماى بزرگ بيرون آمد.

درباره ی مدیریت

اقدام دانشجویان پیرو خط امام در تسخیر سفارت امریکا، کار بسیار بزرگی بود

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز در دیدار پرشور هزاران نفر …