خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)5) سخنان بزرگان پيرامون تسخیر لانه جاسوسي / 2)5)1) رهبر معظم انقلاب و لانه جاسوسی و آمریکا / بيانات مقام معظم رهبرى در ديدار دانش‏آموزان، دانشجويان، معلّمان و پرستاران، به مناسبت روز 13 آبان

بيانات مقام معظم رهبرى در ديدار دانش‏آموزان، دانشجويان، معلّمان و پرستاران، به مناسبت روز 13 آبان13/8/71

1ـ استبداد بين‏المللى، مرتبه اعلاى استكبار بين‏المللى و جهانى است.

2ـ ملت ما بحمداللَّه در صحنه است. ملت ما، امروز نقطه اميد يگانه‏اى است كه در ميان ملتهاى زير ستم، مثل ستاره‏اى مى‏درخشد.

3ـ اگر عزّتى هست، اگر رفاهى هست، اگر آزادى و استقلالى هست، در سايه ايستادگى مقابل استكبار جهانى است.

4ـ آن نسلى كه از مبدأ و آغاز انقلاب فاصله گرفته است، اگر بخواهد ايران را به عزّت برساند و بسازد و عظمت ببخشد و الگوى زنده‏اى 5ـ در مقابل ملتهاى ديگر قرار دهد و بينى استكبار را به خاك بمالد، بايد يك نسل انقلابى و اسلامى و متديّن باشد.

6ـ محيط دانشگاه را محيط انقلابى و اسلامى كنيد.

7ـ در محيط دانشگاه، جوانان انقلابى و مسلمان بايد مانند يك دست، مانند يك تن، با يك فكر – فكر اسلام و انقلاب – حركت كنند.

8ـ دولتهايى كه به مردم خوشان متّكى نيستند، آسيب‏پذيرند.

9ـ ما مى‏توانيم بينى استكبار را به خاك بماليم.

10ـ ما مى‏توانيم دژ استبداد جهانى را، در سطح بين‏المللى، بشكنيم. البته با صبر، با حوصله، با استمرار مبارزه و تلاش.

درباره ی مدیریت

اقدام دانشجویان پیرو خط امام در تسخیر سفارت امریکا، کار بسیار بزرگی بود

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز در دیدار پرشور هزاران نفر …