بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در ديدار دانشجويان و دانش‏آموزان به مناسبت گراميداشت سالروز 13 آبان‏ 13/8/81

1ـ اوّلين مضمون سيزده آبان عبارت است از رويارويى رژيم امريكا با نهضت اسلامى و بيدارى اسلامى.

2ـ مظهر شهامت و سرعت عملِ ملت ايران هم دانشجويان بودند.

3ـ سيزدهِ آبان، اينهاست؛ يعنى مقابله با زورگويى، دسيسه و استكبار.

4ـ استكبار، يعنى روح تكبّر و بى‏اعتنايى به ارزشهاى ملتهاى ديگر و دخالت در امور ملتها و به خود حق دادن.

5ـ مردم و جوانان را از جانمايه اميد و توان و تلاشى كه آنها را در مقابل دشمنِ متجاوز و متعرّض نگه مى‏دارد، تهيدست كنند.

6ـ دفاع مردم از ملت مظلوم و مقاوم فلسطين در آن روز(روز قدس) روشن خواهد شد.

7ـ هم ملت و هم مسؤولان بدانند، قدرت بزرگى كه اين ملت در انقلاب عظيم اسلامى نشان داد و توانست استكبار جهانى را مات و مبهوت كند، همچنان در اين ملت به قوّت خود باقى است.

8ـ اسلام به فضل الهى با همّت و تلاش مسؤولان و ملت عزيزمان خواهد توانست در دنيا امّت بزرگ اسلامى را روسفيد كند.

درباره ی مدیریت

اقدام دانشجویان پیرو خط امام در تسخیر سفارت امریکا، کار بسیار بزرگی بود

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز در دیدار پرشور هزاران نفر …