آری ای امام، دیگر تاب تحمّل نداشتیم

نامه دانشجویان پیرو خط امام به محضر امام خمینی و بیان علل تسخیر لانه جاسوسی در روز 14 آبان 1358

خمینی، ای امام

ای رهسپار راه توحید و ای انقلابی مرد آزاده که مسئولیّت تداوم انقلاب توحیدی پیامبران ابراهیمی را بر دوش داری. ای رهبری که به ندایت خلق به پا خاست و زنجیرهای اسارت را گسست. ای که با  قیام نشأت گرفته از اصالت راستین اسلام و روش پیامبر گونه ات غارتگران را حیرت زده و پریشان و مستضعفان را منتظر و چشم به راه گرداندی. اینک که با دادن بیش از شصت هزار شهید، آمریکا را رانده ایم تا بر پایی ایرانی مستقل و آزاد و متّکی بر ارزشهای متعالی اسلامی را شاهد باشیم و در حالی که فریادهای پر صلابت تو پیکر زخم خوردة امپریالیسم آمریکا را به زیر ضرباتی پیگیر گرفته است و اینک که قوام امّت اسلامی را هدف قرار داده ای با دریغ بسیار ناظریم که دستهایی کوشش میکنند سیاست، اقتصاد، فرهنگ و … اجتماع ما را به سوی دیگر سوق دهند. تو خود  بارها فریاد بر آوردی که غربزدگی آفت روشنفکران ماست و اینک با صد افسوس شاهد روشنفکران لیبرال و غرب زده ای هستیم که در رأس بسیاری از ارگانهای اجرایی مملکت، راه را بر نفوذ آمریکا و اسرائیل باز گذاشته اند.

آخر چگونه میتوانیم تحمّل کنیم، در شرایطی که تو با فریاد خشم آلودت آمریکا را به عنوان دشمن اصلی خلقهای مسلمان و مستضعف معرفی میکنی، مسئولین دولتی با گرگهای آمریکایی بر سر یک میز بنشینند؟ هر چند که این اقدام از دولت مردان معتقد به « سیاست گام به گام»  و در ادامة منطق عملکرد هشت ماهة آنان بسیار طبیعی مینمود. عملکردی که به دولت اجازه میدهد که با قاتلین شهدای تازه به خاک و خون غلطیدهامان بر سر یک میز بنشیند و  برای حفظ منافع رهروان شهیدان با توطئه گران بزرگ مذاکره نماید. عملکردی که نفی سلطه اقتصادی، فرهنگی، سیاسی غرب را قدم اصلی انقلاب نمی پندارد و راه را برای نفوذ و گسترش سرمایه داری وابسته و معیارهای پوسیدة غرب باز گذاشته است

آری ای امام، دیگر تاب تحمّل نداشتیم.

آخر تو خود فریاد بر آورده بودی که« بر دانش آموزان، دانشگاهیان و محصّلین علوم دینیّه است که با قدرت تمام حملات خود بر علیه آمریکا و اسرائیل گسترش داده تا آمریکا را را وادار به  به استرداد این شاه مخلوع جنایتکار نمایند »

و اینچنین بود که در جهت اجرای فرمان تو و با اعتقاد به پیروزی راه تو که راه خداست بر آن شدیم که گامی هرچند کوچک برداریم و با اشغال سفارت مزدوران آمریکایی در ایران بیانگر خشم خداوندی تو و خلق مسلمانمان باشیم. خشم ملّتی که وجود لانة جاسوسی آمریکا و مرکز توطئه های سیا را در قلب انقلاب خویش تحمّل نتواند کرد. خشم ملّتی که که عدم قاطعیّت انقلابی دولت خویشتن را در جهت استرداد شاه نمیپذیرد. خشم ملّتی که نمی تواند اینهمه تأخیر در افشا و لغو قراردادهای سیاسی نظامی، اقتصادی ایران و آمریکا را پذیرا باشد.

و اینک در سالروز شهادت شهیدانمان که تکبیر گویان، آماج گلوله های آمریکایی و اسرائیلی شدند، با تو پیمان میبندیم که دست در دست یکدیگر و گوش به فرمان تو، مبارزه بر علیه جنایتکاران جهانی و در رأس آنها آمریکا را تا محو کامل سلطة آنان ادامه دهیم.آری ای امام راهت ادامه دارد.

دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

درباره ی مدیریت

اطلاعیه دانشجویان خط امام در اولین روز تسخیر: اطلاعیه شماره 2

بِسمِ الله الرَّحمن الرَّحيم ما روابط با آمریکا را می­خواهیم چه کنیم.                                                     (امام خمینی)