اطلاعیه دانشجویان خط امام در اولین روز تسخیر: اطلاعیه شماره 2

بِسمِ الله الرَّحمن الرَّحيم

ما روابط با آمریکا را می­خواهیم چه کنیم.                                                     (امام خمینی)

با غریوهای الله اکبر و لاالله الاالله. و با شعارهایی مبتنی بر تحکیم پیوندمان با رهبر انقلاب، امام خمینی به راه افتادیم و سفارتخانه آمریکا این لانة جاسوسان و خیانتکاران و پایگاه « هلمز[1]» ها و « سولیوان[2]» ها، مکانی که تمام توطئه­ها و دسیسه­های قبل و بعد از انقلاب بر علیه خلق مستضعف ایران از آنجا سرچشمه گرفته است، به تصرّف در آوردیم. با نهایت افتخار به اطّلاع ملّت قهرمان ایران می­رساند که تا این لحظه ساعت سیزده و نیم سفارت در اختیار ما بوده و عدّه­ای از آمریکائی­ها تسلیم شده و گروگان ما می­باشند. از ملّت عزیز می­خواهیم که در این امر اسلامی و انقلابی ما را حمایت نموده و از ورود به محوطه سفارت خودداری نمایند.

دانشجویان مسلمان پیرو خط

1 و2 – سفرای آمریکا در ایران

درباره ی مدیریت

اطّلاعیّة شمارة 39 دانشجویان خط امام