خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)2) اطلاعیه های دانشجویان مسلمان پیرو خط امام در ایام تسخیر لانه جاسوسی و به گروگان گرفتن جاسوسان آمریکایی / اطّلاعیّه های دانشجویان مسلمان پیرو خط امام در اوّلین روز تسخیر لانة جاسوسی: اطّلاعیّه شماره 4

بِسمِ الله الرَّحمن الرَّحيم

تمام گرفتاریهای شرق از این اجانب است. از این غرب است. از این آمریکاست. تمام گرفتاری ما از آمریکاست. تمام گرفتاری مسلمین از آمریکاست.                                              « امام خمینی»

به راستی موقعی که دشمن اصلی انقلاب شناخته شود و لبة تیز حملات به سمت وی متوجّه گردد چه خوب رهبران راستین انقلاب و مؤمنین به رهبری، همدیگر را می­یابند و به وحدت عمل می­رسند. برادران پاسدار ما این فرزندان راستین خلق مسلمان ایران که از بطن انقلاب شکوهمند و خونین ما سر برافراشته­اند و در گوشه­های مختلف ایران بخصوص غرب کشور گرفتار توطئه­های کثیف و جنایتکار قدرتهای جهانخوار و در رأس آنها آمریکا می­باشند چه خوب این حرکت ما را درک کرده­اند.بدین وسیله زحمات برادران پاسدار را در برقراری نظم در خارج از ساختمان سفارت ارج می­نهیم.

دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

درباره ی مدیریت

اطّلاعیّة شمارة 39 دانشجویان خط امام

در رابطه با ازادي گروگانهاي زن و سياه پوست بسم الله الرّحمن الرّحیم   به اطّلاع ملّت …