خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)6) طبس و حمله نظامی آمریکا / 2)6)5) مقالات پیرامون تسخیر لانه جاسوسی و حمله نظامی آمریکا در طبس / چرا بني‌صدر دستور بمباران هلي‌كوپترهاي به جا مانده از عمليات شكست خورده آمريكا در طبس را صادر كرد؟

رسواترين شكست آمريكا از نهال نوپاي انقلاب اسلامي ايران در طبس پنج ارديبهشت سال هزار و سيصد و پنجاه و نه اتفاق افتاد.
اين واقعه را مي‌توان از معجزات بزرگ قرن ناميد زيرا اولا: شيطان بزرگ آمريكا با استفاده از دقيق‌ترين، پيشرفته‌ترين و پيچيده‌ترين امكانات نظامي خود و ثانيا هماهنگي عناصر و عوامل خائن داخلي و خارجي، ثالثا با قصد نابود ساختن نظام نوپاي اسلامي، تجاوز نظامي خود را در صحراي طبس آغاز كرد.

آنچنان بين عناصر خائن داخلي وكاخ سفيد و مقامات پنتاگون هماهنگي حاصل شده بود كه از موفقيت اين عمليات اطمينان كامل داشتند. تنها محاسبه‌اي كه از چشم سپاه ابرهه مخفي مانده بود اراده الهي وامداد ملت وانقلاب ايران بود. زيرا در اين جادثه ثابت شد كه اراده الهي بر هر چيزتعلق گيرد «كن فيكون» مي‌شود.
براي پيدا كردن ردپاي خيانت‌هاي داخلي به دو جنبه بايد توجه كرد:
1- هماهنگي متجاوزين و اطمينان آنها از انجام عمليات قبل از تجاوز به طبس
2- از بين بردن برخي اسناد سري پس از شكست عمليات
با نگاهي به تسخير لانه جاسوسي و عمليات خرابكارانه پس از انقلاب اسلامي كه با هدايت مستقيم و غير مستقيم ساختمان سيا و از طريق سفارتخانه آمريكا در ايران انجام مي‌شد و بر اساس اسناد لانه جاسوسي، هدايت جريانهاي ضد انقلاب، حمايت از ديكتاور ايران و كودتاهاي نافرجام پس از انقلاب از عمليات خرابكارانه دشمنان انقلاب اسلامي به ويژه آمريكا پس از سقوط شاه مي‌باشد؛ لذا در يك اقدام انقلابي توسط دانشجويان پيرو خط امام، لانه جاسوسي فتح مي‌شود. كاخ سفيد پس از تسخير لانه، مساله تجاوز نظامي را در دستور كار خود قرار مي‌دهد كه شرح مختصر آن به ترتيب ذيل است:
الف) در تاريخ يكم آذر ماه پنجاه و هشت تعداد 90 نفر كماندو آمريكا به ايالت آريزونا اعزام و تمرين و رزم بر اساس شرايط ايران انجام مي‌دهند.
ب) تيمهاي سري مخفيانه وارد ايران شده و با عوامل داخلي و ضدانقلاب هماهنگ مي‌شوند
ج) در بيست و هشتم آذر پنجاه و هشت كماندوهاي آمريكايي آموزشي ديده عازم پايگاهي در كشور مصر در نزديكي قاهره مستقر مي‌شوند.
بيست و دوم فروردين هزار و سيصد و پنجاه ونه(يازده آوريل)،«كارتر» رييس‌جمهور وقت آمريكا جلسه اضطراري شوراي امنيت ملي آمريكا را تشكيل مي‌دهد.
ه) در نهايت رييس ستاد ارتش آمريكا ژنرال «جونز» چهارم ارديبهشت را زمان آغاز عمليات «دلتا» اعلام مي‌نمايد.
با توضيحات بالا و اطلاعاتي كه به «جونز» رسيده است مشخص مي‌شود گروهك‌هاي ضدانقلاب داخلي و عناصري كه با امام به عنوان بنيان‌گذار جمهوري اسلامي هماهنگ نبودند چراغ سبزهايي به آمريكا نشان دادند كه «كارتر» با اطمينان جدول زماني عمليات را از قاهره به ناو هواپيمابر «نيمتيز» در درياي عمان ابلاغ مي‌كند.
فرود هواپيماها و هلي‌كوپترها در صحراي طبس و طرح و نقشه‌اي كه قصد از بين بردن معمار انقلاب اسلامي و سلسله جنبان حق‌طلبان و عدالت‌خواهان يعني حضرت امام را داشتند از عرشه ناو هواپيمابر  «نيمتيز»در صحراي طبس فرود مي‌آيند.
با هماهنگي توطئه‌گران داخلي، هلي‌كوپترها بايد كماندوهايي را كه از آمريكا به مصر و از مصر به ايران آمده‌اند به اطراف تهران منتقل نمايند. در اطراف تهران عوامل داخلي خودروهايي را آماده كرده بودند تا اين كماندوها را به لانه جاسوسي انتقال دهند. ردپاي خيانت را مي‌توان به نحوي در تهران ملاحظه نمود و اين يكي از سرنخ‌هاي خيانت فرمانده كل قواي نظامي آن موقع يعني«بني‌صدر» است.
با طرح سه سؤال در حقيقت دليلي بر اين مدعا آورده‌ايم:
يك: آيا «بني صدر» از اين نقل و انتقالات با توجه به در اختيار داشتن تمام امكانات كشور هيچ اطلاعي نداشته.؟
دو:آيا برايش اهميتي نداشته است؟.
سه: چرا حساسيت به خرج نداده و حتي به علائم مربوط توجه نكرده؟ كه، البته دستور بمباران مدارك سري عمليات طبس نيز به نحو ديگر ردپاي خيانت دشمنان امام را آشكار مي‌سازد.
با اين اشاره وارد استدلال دوم شويم.
بالاخره پس از نقص فني يك هلي‌كوپتر در نزديكي شهر «داور» كرمان و انتقال سرنشينان آن به هلي‌كوپتري ديگر كه بعيد است از ديد عناصر نظامي و اطلاعاتي آن زمان مخفي مانده باشد و اين خود يكي از سر نخهاي موضوع است 6 فروند هواپيما و 6 فروند هلي‌كوپتر در صحراي طبس فرود مي‌آيند و پس از نقص فني يكي از هلي‌كوپترها و گزارش آن به ناو دستور توقف عمليات و عقب‌نشيني صادر مي‌گردد. هر چند در اين زمان لشگر ابرهه و نظاميان شيطان بزرگ در چنگال عذاب الهي گرفتار مي‌شوند و هلي‌كوپترهاي آمريكايي با يك فروند هواپيماي C -130 بر اثر طوفاني از شن برخورد مي‌كنند و هشت تن از نظاميان در آتش قهر الهي مي‌سوزند و اين خبر توسط ژنرال «جونز» به كارتر اطلاع داده مي‌شود و بنابر نقل «برژنسكي»، «كارتر» با شنيدن اين خبر مانند مار زخمي به خود مي‌پيچيد،
اما ردپاي خيانت «بني صدر»را پس از اين شكست در دستور مستقيم صادر شده بايد جستجو كرد.
دلايل اين خيانت را مي‌توان شهادت «محمد منتظر قائم»فرمانده سپاه پاسداران يزد،بمباران هلي كوپترهاي بجا مانده كه داراي اسناد سري و مهم عمليات از جمله نام عوامل داخلي كاميون‌هايي كه بايد در تهران به حمل كماندوها مي‌پرداختند و كساني كه با كاخ سفيد و سيا همكاري مي‌كردند، جستجو نمود زيرا آمريكا با اعلاميه‌اي پس از فرار نيروهايش از ايران رسما اعلام نمود عملياتي كه در صحراي طبس براي آزادي جان گروگانهاي اسيردر ايران انجام شده با شكست روبرو شده است. از همين اعلاميه و از بجا ماندن هلي‌كوپترها در ايران معلوم مي‌شود كه اسناد سري مهمي در هلي كوپترها بجا مانده است اما صد افسوس كه خائن اصلي اين عمليات رييس‌جمهور بي‌كفايت وقت كه فرماندهي همه نيروهاي نظامي و انتظامي ايران را به عهده داشت به جاي صدور دستور بازرسي ويژه و بررسي اسناد به جا مانده از آمريكايي‌ها پس از مشورت با مستشاراني كه از تفاله‌هاي رژيم سابق بودند و بنا به پيشنهاد آنها و بدون كسب اجازه از امام دستور بمباران هلي‌كوپترهاي به جا مانده از عمليات شكست خورده تجاوز ناموفق آمريكايي‌ها را به طور مستقيم صادر مي‌كند تا اولا: اسناد آن در آتش بسوزد ثانيا: خيانت‌هاي مستشاران رييس‌جمهور فاش نشود ثالثا: سرنخ‌هاي بي‌كفايتي و هم‌آوايي او با غرب و منافقين كه جاسوسان آمريكا در عراقند افشا نشود.

سردار داود غياثي‌راد
خبرگزاری ایسنا

درباره ی مدیریت

خاطراتی از حاج احمد آقا درباره تسخیر لانه جاسوسی