شکست “پنجه عقاب”در مقابل توفان شن

به مناسبت سالروز شکست حمله نظامی آمریکا در طبس

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: عنایت و لطف الهی بر مردم ایران اسلامی آن چنان گسترده است که در صحرای طبس پنجه عقاب را در مقابل طوفان شن قرار می دهد و در آن غروب طلایی خورشید با وزیدن طوفانی از شن، یک کابوس وحشتناک در حافظه تاریخی رهبران آمریکا به یادگار گذاشته و گرگ های در کمین نشسته ای که راوی مرگ بودند را به هلاکت رساند.

آری این معجزه الهی را باید دید و برای آنان که باز می خواهند در رویاهای بلند پروازانه خویش فکر حمله به ایران را داشته باشند، باز گفت تا برای همیشه رسواترین و مفتضحانه ترین شکست خود را بر ضد انقلاب اسلامی ایران به یاد داشته باشند و بدانند که خداوند متعال امام خمینی را به انقلاب امام زمان (عج) پیوند خواهند زد و تا آن روزنیزخود با نیروهای غیبی، توطئه های دشمنان این انقلاب را خنثی خواهد کرد.

** بازخوانی یک سناریوی شکست خورده
تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در 13 آبان 1358 توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام که با اسارت گرفتن 53 نفر از اتباع آمریکا به پایان رسید آن چنان ضربه ای به حیثیت آمریکا وارد کرد و سیاست های استعمار گرانه آن ها را از هم پاشید که کاخ سفید را بر آن داشت که به هر نحو ممکن این مساله را حل کند.
بنابراین آمریکا در گام اول با اقدامات دیپلماتیکی خود به تحریم روابط سیاسی و اقتصادی ایران زد و در گام دوم طرح تجاوز نظامی به جمهوری اسلامی ایران را در دستور کار خود قرارداد.
برژنیسکی مشاور امنیت ملی وقت جیمی کارتر رییس جمهور وقت آمریکا دراین باره می گوید: اگر چه از ابتدای گروگانگیری افرادمان تا اتخاذ تصمیم نهایی به نجات آن ها، حدود پنج ماه به طول انجامید، اما برنامه ریزی جهت انجام یک عملیات نجات، به زودی پس از ماجرا آغاز شد.
درست دو روز بعد از واقعه مرحله اول عملیات با تلفنی که من به هارولد برای وزیر دفاع کردم، شروع شد، من از او خواستم که به ریاست مشترک ارتش دستور دهد، تا یک برنامه جهت عملیات نجات برنامه ریزی کند.
وی ادامه داد: روز 11 آوریل مصادف با 22 فروردین بود جیمی کارتر به من گفت که او خواستار تشکیل یک جلسه اضطراری شورای امنیت ملی است.
او در پاسخ به سوال من که دلیل تشکیل آن جلسه را پرسیدم، گفت که به نظر من زمان اقدام فرارسیده است.
طرح حمله نظامی آمریکا به ایران که به طرح عملیات “پنجه عقاب”معروف است به این قرار بود که عملیات نظامی نیروهای دلتا جمعا دو روز از چهارم تا ششم اردیبهشت 1359 به طول می انجامید و در شب اول هشت بالگرد و شش هواپیمای سی 130 در عمق خاک ایران در میان کویر فرود می آمدند، هلی کوپترها پس از سوخت گیری شبانه در نزدیکی طبس به نقطه ای در نزدیکی تهران، حوالی دماوند پرواز می کردند و تمام روز را در انتظار فرارسیدن شب در این نقطه توقف می کردند.
حمله به سوی سفارت که محل نگاهداری گروگان های آمریکایی بود، در شب دوم با کامیون های ارتشی که قبلا تدارک شده بود، انجام می گرفت و یک گروه جداگانه هم برای نجات “بروس لینکن” کاردار سفارت و دو آمریکایی دیگر که در محل وزارت امور خارجه ایران نگاهداری می شدند در نظر گرفته شده بود.
جالب است بدانید که برای اجرای طرح حمله نظامی به ایران، نود نفر از کماندوهای آمریکا به مدت پنج ماه تعلیمات فشرده ای را در صحرای آریزونای آمریکا پشت سر گذاشته بودند.
نیمه شب پنجشنبه، چهارم اردیبهشت ماه شش هواپیمای سی130 و هشت فروند هلیکوپتر نفر بر از عرشه ناو هواپیما بر تبمتیز بر می خیزند و با پرواز در ارتفاع کم راهی ایران می شدند.
پس از ورود به حریم ایران، یکی از هلیکوپترها در 120 کیلومتری شهر راور کرمان دچار نقص فنی می شود و ناگزیر فرود می آید.
هلیکوپتر دیگری مجبور می شود که سرنشینان این هلیکوپتر را سوار کند تا به هواپیما برتبمتیز برگردند اما پس از طی مسافتی دستگاه هیدرولیک این هلی کوپتر نیز از کار می افتد، اما این هلی کوپتر موفق می شود تا هواپیما برتبمتیز برسد، شش فروند هواپیما سی 130 به همراه شش فروند هلی کوپتر باقی مانده در محلی واقع در صحرای طبس که از قبل برای فرود آن ها آماده شده است، فرود می آیند.
سپاه شیطان پا به صحرای طبس می گذارند غافل از آنکه طوفانی شن از آن ها پذیرایی خواهد کرد.
هلی کوپترها که در حال سوخت گیری بودند با طوفان شن در هم پیچیده و با آتش سوزی مهیبی که رخ می دهد دیگر هواپیماها و هلی کوپتر و تمام سرنشینان اش را به سوی مرگ رهسپار می سازد.
آمریکا باید امروز به این عبرت تاریخی بنگرد و شکست “عملیات پنجه عقاب” خود را در مقابل طوفان شن که از امدادهای غیبی الهی بوده به نظاره بنشیند تا اندکی از توهمات بلند پروازانه و جنگ طلبانه خود بکاهد.

درباره ی مدیریت

خاطراتی از حاج احمد آقا درباره تسخیر لانه جاسوسی

خاطراتی از حاج احمد آقا درباره تسخیر لانه جاسوسی   دانشجویان مسلمان پیرو خط امام …