خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)4) زندگی نامه شهداي گرانقدر دانشجوي پیرو خط امام / 2)4)33) شهید حسین اقدامیان / زندگینامه شهید مهندس حسین اقدامیان از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

زندگینامه شهید مهندس حسین اقدامیان از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

شهید حسین اقدامیان از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

بسم الله الرحمن الرحيم

الصلوه و السلام علي اشرف الانبياء محمد(ص) و علي اهل بيته اللطيبين الطاهرين المعصومين و لعنه الله علي اعدائهم اجمعين من الان الي قيام يوم الدين .اعوذ بالله من الشيطان الرجيم من المومنين رجال صد قواما عاهدوا الله عليه منهم من قضي نحبه و منهم من ينتطر.

با سلام به سرور شهيدان امام حسين(ع) و رهبر آزادگان امام خميني (ره) لازم مي دانم که گوشه اي از زندگي حسين را به عرض برسانم . حسين از اول زندگي فردي مومن و پرهيزکار بود و براي پيروزي انقلاب اسلامي کوشش فراوان کرد.

حسين در سال 1337 در همدان متولد شد که در 6 سالگي دوره دبستان خود را شروع کرد و در سال 1355 از هنرستان صنعتي همدان در رشته راه و ساختمان فارغ التحصيل شد و در همان سال در کنکور شرکت نموده و در مدرسه عالي ساختمان قبول گرديد و چند ماه پس از ورود به دانشکده از طريق نمازخانه تشکل نسبي برادران مسلمان آنجا که بعداّ تبديل به انجمن اسلامي شد پيوست و به همراه آنان در مبارزه بر عليه فساد و اختناق که دور کن اساسي موجوديت رژيم شاهنشاهي بود پرداخت .رژيم سعي کرده بود با در کنار هم قرار دادن يک رشته فني که بيشتر دانشجويان پسر بودند و يک رشته هنري و تربيتي که اکثراّ دانشجويان آن دختر بودند و اکثراّ هم از خانواده هاي متجدد و بي بند و بار يک محيط فاسدي از اين اختلاط به وجود بياورد. به اين دليل اين محيط يکي از فاسدترين مراکز آموزش نظام شاهنشاهي بود . در چنين محيط کمتر افرادي بودند که خط کلي رژيم را درک کنند وبه مبارزه با آن بپردازند. اما حسين به همراه ديگر برادران مومن و آگاه به بهانه مبارزه با فساد در آن محيط خود رژيم را مورد اعتراض قرار دادند و حتي به اخراج و محروم کردن تعدادي از اين برادران کشيد . يعني او از همان سالها راهي را انتخاب کرده بود راه مبارزه با شيطان. در اين راه حاضر بود به امامش حسين (ع) اقتدا کند و از مال و جان و ديگر علائق دنيوي بگذرد. در دوران مبارزات امت مسلمان براي سرکوبي رژيم و ايجاد حکومت اسلامي نيز در تظاهرات و راهپيمائي شرکت داشت .بعد از پيروزي انقلاب فعاليتش را در انجمن اسلامي دانشکده متمرکز نموده و بر روي آثار شهيد مرتضي مطهري کار جدي مي کرد و در کلاس هاي ايدئولوژي انجمن فعالانه شرکت داشت.در محيط دانشگاههاي آن روز که خطوط باطل و گروهکها با چهره فريبنده هرکسي را فريب مي داد او نه تنها با آگاهي کامل آنها را منحرف مي دانست بلکه شديداّ نسبت به آنها داراي تبري و دافعه بود و هميشه با گروهکهاي منافق و فدائي و توده اي در جدال و مبارزه بود مسئله اي که در اين مقطع از زندگي شهيد جالب توجه است تسليم بودن او در مقابل امام و حمايت از روحانيت و برخورد شديد و موضع خصمانه داشتن نسبت به گروهکها يعني تولي و تبري است و اين نبود مگر از تعهد و دلسوزي او نسبت به انقلاب و اسلام . در همين زمان دلسوزانه متعهدانه با اخلاص در هر زمينه اي که انقلاب احتياج به نيرو داشت حضور مي يافت.

زمانيکه انجمن اسلامي دانشگاهها قصد داشتن با بستن دانشگاهها انقلاب فرهنگي را به آن محيط هم ببرند او فعالانه در اين امر شرکت کرد و بعد از تعطيل دانشگاهها به يک فرد انقلابي در دفتر فني استانداري تهران شروع بکار کرد و زحمات زيادي در مورد ساختن چندين دبستان و حمام در جنوب شهر تهران و حومه اطراف تهران کشيد. در اين زمان که خط انحرافي بني صدر در حال مطرح شدن بود در محيط کار خود به پشتيباني قاطع از خط امام و سنبل اين خط بهشتي مظلوم و ديگر يارانش پرداخت و با ناآگاهان برخوردي ارشادي و با مغرضان برخوردي شديد داشت . او خط امام و روحانيت در خط امام را تازه کشف نکرده بود از همان دوران قبل از انقلاب و اوايل پيروزي انقلاب اين خط را درک و خود را متعهد و ملزم به پشتيباني از آن کرده بود . حسين پس از مدتي کار و کوشش در استانداري وارد دفتر بررسي نيروي انساني آموزش و پرورش که يکي از حساسترين قسمتهاي آموزش و پرورش بود يک سال و چند ماه فعاليت مي کرد.

عليرغم حجم زياد کارش هيچ گاه از مسائل سياسي اجتماعي انقلاب غافل نمي شد و از اين جهت کاملاّ در صحنه بود و همچنين حسين يکي از عضوهاي فعال تسخير لانه جاسوسي بود که در بيرون راندن جاسوسان شرکت داشت از آنجائيکه حسين علاقه شديدي به مطالعه معارف اسلامي داشت . بالاخره تصميم گرفت به عنوان طلبه وارد مدرسه علميه شود و بيش از يک سال هم درس طلبگي مي خواند و همچنين حسين با تفسير قرآن آشنائي کامل داشت و بالاخره در تاريخ 20/5/61 وارد بسيج سپاه پاسداران شد و با لياقتي که از خود نشان مي داد مورد قبول پيشگاه الهي افتاد و از اين دنياي مادي و خاکي رخت برکشيد و به ملکوت اعلي پيوست.

حجاب چهره جان مي شود غبار                                      خوشا دمي که از آن چهره پرده برکنم

روم به گلشن رضوان که مرغ آن چمنم                              که در

حسين از همان ابتدا داراي روحي پرنشاط بود و به عنوان يک مسلمان متعهد يک لحظه آرامش نگرفت او درزماني که در دانشکده بود چه در مبارزه با ساواک و چه در مبارزه با فساد شاهنشاهي و بعد از آن مبارزه با منحرفين و منافقين و مارکسيستها . در عين حال فردي با تقوي با اخلاص و علاقه مند به مطالعه معارف اسلامي بود. در صحنه جامعه با داشتن خطوط عقيدتي سياسي کاملاّ درست و پشت سر امام و روحانيت به عنوان يک فرد حساس نسبت به مسائل اسلام و انقلاب بوده او در هر حال و هر زمان در مسائل و مشکلات جامعه غفلت نورزيد .چه آن زمان که دانشجو بود و چه آن زمان که به فعاليت هاي اجتماعي و درس و بحث پرداخت و مصداق اين قول استادش شهيد مطهري گرديد که شهدا شمع محفل بشريتند و ميسوزند و به جامعه بشري گرما و حيات مي بخشدوسر انجام در تاريخ 9/7/61 در جبهه سومار و حمله مسلم بن عقيل به ملکوت اعلي پيوست . روحش شاد و راهش پر رهرو باد.

والسلام عليکم و الرحمه الله و برکاته

متن کامل وصیتنامه شهید مهندس حسین اقدامیان از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

بسم الله الرحمن الرحيم ان الذين قالوا ربنا الله ثم استقاموا تنزل عليهم الملائکه الا …