بيانيه و گزارش انجمن اسلامي دانشجويان در آمريكا و كانادا دربارة برنامة افشاگري و تحصّن دانشجویان ایرانی و خارجی در مجسمة آزادي نيويورك در اعتراض به بردن شاه به آمریکا

مجسمه آزادی تحت تصرف مخالفان جنگ ویتنام

بسم الله الرّحمن الرّحیم

بيانيه و گزارش انجمن اسلامي دانشجويان در آمريكا و كانادا

دربارة برنامة افشاگري و تحصّن در مجسمة آزادي نيويورك

انقلاب اسلامي ايران در آستانه پيروزي و آغاز بازسازي جامعه، توسط امپرياليسم و عوامل داخلي آن، مورد تهاجم انواع توطئه ها و خيانتها گرديده است. امپرياليسم جهانخوار، بويژه امپرياليسم آمريكا در صدد است كه هرچه زودتر منافع از دست رفته خود را بازيافته و همچون گذشته به غارت خلقمان ادامه دهد. روزي در گنبد آتش بپا مي كند و زماني در نقده و امروز در كردستان، برادران كرد و پاسداران از جان گذشته را طعمة آتش‌افروزي خود قرار داده است.

امپرياليسم آمريكا در اين رابطه براي تمركز بخشيدن به برنامه‌ها و نقشه‌هاي خيالي اش توسط « سازمان جاسوسي سيا » به فرا خواندن شاه خائن و بختيار مزدور پرداخته و با استفاده از وجود سرمايه‌داران و آدمكشان فراري در آمريكا، مشغول تهية طرحهاي حساب شده و دقيق‌تري مي‌باشد. عنوان معالجة شاه مخلوع، نيرنگي بيش نيست و امپرياليسم آمريكا بايد بداند كه ملّت مسلمان ما همچون گذشته با چنين نيرنگهائي مبارزه خواهد كرد.

انجمن اسلامي دانشجويان در آمريكا و كانادا كه از بدو ورود شاه مخلوع به آمريكا از ماهيّت قضايا چندان بي‌خبر نبود، وظيفه خود دانست كه با اجراي برنامه‌هاي افشاگرانه، اعتراض خود را بگوش جهانيان رسانده و توطئه‌هاي جديد دشمنان خلق مسلمان را بر ملا سازد. لذا در مرحلة اوّل اقدام به برگزاري تظاهرات سراسري در نيويورك، در مقابل بيمارستاني كه ادّعا مي‌شود شاه آنجاست، نمود. همچنين تظاهرات مشابهي در شهر سانفرانسيسكو برگزار گرديد، ليكن از آنجا كه رسانه‌هاي خبري و مطبوعاتي آمريكا عمدتاً در دست صهيونيستها مي‌باشد، صداي ما  به همان شهرها محدود گرديد.

در دنبالة اين برنامه‌ها از طرف انجمن كميته‌اي مأمور رسيدگي و اجراي برنامه‌اي گرديد كه حتّي‌الامكان انعكاس وسيعي در سطح دنيا داشته باشد.

اين كميته بعد از بررسيهاي لازم مجسمة به اصطلاح آزادي را كه با پايه‌اش حدود 90 متر است، براي اجراي اين برنامه انتخاب نمود، زمان عمليّات روز يكشنبه 13 آبان ماه كه مصادف با سالروز كشتار دانش آموزان در دانشگاه تهران بود، تعيين گرديد. براي بررسي نحوة اجراي برنامه، قبلاً تعدادي از برادران در مجسمه حاضر و با درنظر گرفتن فضاي باز موجود در سر و طبقة دهم مجسمه، اين دو نقطه را مناسب تشخيص دادند.

كميته بعد از تمرينات لازم روز يكشنبه وارد جزيره به اصطلاح آزادي، كه مجسمه در آن قرار دارد گرديد. افراد اين كميته به دو گروه تقسيم گرديد:

– گروه اوّل طبق برنامه، خودشان را به سر مجسمه رسانده و در حالی که پليس، جزيره را در كنترل داشت، بعد از به اهتزاز درآوردن پرچم « لااله‌الاالله » و نصب شعار 25 متري كه بر روي آن به انگليسي نوشته شده بود: « شاه بايد محاكمه و مجازات شود »، خود را به زنجير بسته و در همان حال به نماز ايستادند. در اين هنگام پليس با ديدن شعارها بلافاصله به حالت امّاده باش درآمد و نقاط حسّاس جزيره و مجسمه را اشغال نمود.

– گروه دوّم طبق برنامه در طبقّ دهم مجسمه، مشغول به زنجيركردن خود و نصب شعارهائي بود كه بر روي آنها به انگليسي نوشته شده بود: « شاه يك جنايتكار است. مرگ برشاه. زنده باد خميني »، كه پليس خود را به محل رسانده و شعارها را بلافاصله جمع نمود. ليكن افراد زنجير شده همانجا مانده، و سايرين كه داراي وظايف مختلف از جمله امّاده نمودن امكانات و ايجاد تسهيلات لازم براي اجراي عمليّات و گرفتن عكس و فيلم و پخش اعلاميّه بودند، كار خود را به نحو احسن انجام داده و بدون هيچگونه دستگيري از جزيره خارج شدند.

پليس نيويورك به مجرّد اطّلاع از اين برنامه، بازديد از مجسمه را ممنوع وكلّيّة بازديدكنندگان را از جزيره اخراج نمود و حتّي اجازة ورود به خبرنگاران را هم نداد. ولي خوشبختانه با هوشياري و سرعت عمل برادرانمان شعارهاي نصب شده بر سر مجسمه به مدّت سه و نيم ساعت در اهتزاز بود.

در اينجا لازم به تذکّر است كه در اجراي اين برنامه، دو تن از برادران سياه پوست مسلمان آمريكائي با ما شركت داشتند كه يكي از آنها همراه با گروه يك خود را زنجيركرده و بعداً همراه با برادران ديگر توسط پليس دستگير شد. نفر بعدي كه با ساير برادران همكاري داشت، سالم جزيره را ترك كرد.

گرچه با اين برنامه، موج افشاگري و صداي حق‌طلبانة ما در عصر همان روز بگوش جهانيان رسيد و يكي از عمده‌ترين اخبار رسانه‌هاي عمومي خبري شد، معهذا مي‌دانيم كه امپرياليزم جهانخوار آمريكا همچنان شاه را براي اجراي توطئه‌ها و نقشه‌هاي خيالي اش نگه خواهد داشت و ما كه مسئوليّت گرفتن انتقام خون بيش از پانزده هزار شهيد در پانزده خرداد 42، هفتصد قرباني فاجعة سينماركس آبادان، بيش از چهار هزار شهيد در وقايع خونين جمعه هفدة شهريور ماه 57، و هفتاد هزار شهيد دوران انقلاب كه در راه استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي ريخته شده را بر دوش خويش احساس مي‌كنيم، هرگز از پاي نخواهيم نشست و براساس جهان بيني توحيدي وظيفة خود مي‌دانيم كه در جهت نابودي امپرياليسم جهاني بويژه امپرياليسم آمريكا، گام برداشته و تا برقراري رهبري مستضعفين، درجهت ايجاد جامعة عدل اسلامي در سراسر جهان از پاي ننشينيم. دراين رابطه شركت مسلمانان را در جبهه ضداستعماري، ضداستبدادي، ضداستثماري مستضعفين به رهبري امام خميني لازم دانسته، معتقديم تنها با ديد مكتب انقلابي اسلام، قادر خواهيم بود كه مبارزات مستمرّ خود را تا نابودي كامل امپرياليسم ادامه دهيم.

انجمن اسلامي دانشجويان در آمريكا و كانادا در ادامة فعّاليّت هاي خود همچنان به افشاي توطئه‌هاي آمريكا پرداخته و به همين مناسبت مبادرت به برگزاري تظاهرات و ساير برنامه‌هاي افشاگري در مقابل مراكز امپرياليستي و صهيونيستي، از جمله كاخ سفيد خواهد نمود و براساس آية كريمة :‌ « وَاَّلذين جاهَدوا فينا لَنَهديَنَّهُم سُبُلَنا » پيوسته خواهد كوشيد كه غناي بيشتري به مبارزات خويش بخشد.

نابود باد امپرياليسم و صهيونيسم و عمّال داخلي آنها.

پرتوان باد انقلاب اسلامي ايران به رهبري امام خميني

تا برقراري حكومت عدل اسلامي، مدافع راستين محرومان جهان،

نهضت ادامه دارد.

انجمن اسلامي دانشجويان در آمريكا و كانادا