انگيزه ها و زمينه هاي تجاوز آمريكا ؛هبوط شيطان بزرگ

بيابان طبس، بهترين راوي معجزه اي است كه دل تاريخ را به لرزه در آورد. تفسير آية ” و مَكَرُوا و مَكرا… وا… خيرُ الماكرين ” را بايد از كوير تفتيده طبس پرسيد؛ بيابان خشك طبس، تبلور مرصاد الهي شد براي گرگ هاي در كمين نشسته اي كه راوي سياه مرگ بودند.

پس از فتح لانه جاسوسي كه به تعبير حضرت امام خميني(ره) انقلاب دوم نام گرفت و شكست توطئه هاي مزورانه آمريكا در نفوذ و رسوخ و نهايتاً مسخ انقلاب اسلامي از درون و افشاي دستهاي خيانت بار همساز با شيطان بزرگ و به اسارت گرفتن آنها، تهديدات نظامي و تحريم اقتصادي از ابتدايي ترين اقدامها براي غلبه بر اين پيروزي بزرگ و شكست دادن اين نصرالهي بود. همه همپالگيهاي شيطان بزرگ در اين توطئه ها با آمريكا همدلي و همكاري داشتند. تبليغات در جهت اين دو توطئه ابتدا بر روي مداخله نظامي تمركز يافت و به اوج خود رسيد وچون دشمن از اين توطئه نتيجه اي نگرفت، به تشديد تبليغات برمسأله تحريم اقتصادي و بسط آن در تمامي كشورهاي هم پيمانش پرداخت واين به دو علت بود: اول آنكه آخرين حيله دشمن بود، دوم انحراف اذهان و افكار عمومي از احتمال حمله نظامي، تا اينكه زمينه ذهن مردم از مسأله منحرف و دشمن خارجي فراموش گردد و به مشكلات داخلي و مسائل اقتصادي معطوف شود.
از ديگر زمينه هايي كه موجبات اين هجوم را فراهم ساخت بايد به شكست كوششهاي ديپلماتيك و طرحهاي آمريكا براي آزادسازي جاسوسان خود اشاره كرد ( مأموريت افرادي چون رمزي كلارك، هانس، حبيب شطي، بني صدر و قطب زاده). در خلال تلاشهاي دشمن و عوامل و ايادي آمريكا، يعني گروهكهاي چپ و راست و منافق، اين بار نيز به بهانه حفظ سنگر دانشگاه و مخالفت با تعطيل شدن آن و تقابل با انقلاب فرهنگي، با به راه انداختن هياهوي بسيار به جنگ و جدال و خونريزي و سنگربندي مشغول شدند و آن چنان ماهرانه جو را آماده ساختند كه گويي اين بخش نيز جزئي از طرح كلي تجاوز نظامي بوده است.
آتش افروزيهاي رژيم بعث عراق در مرزهاي خود با ايران و غائله كردستان، شگفتي ماجراي تجاوز وقتي روشن مي شود كه بدانيم دولت تجاوزگر آمريكا در خصوص چنين مأموريتي متجاوز از 5 ماه تمام در صحراهاي آريزونا ( جايي كه تقريباً شرايط كوير ايران را داراست) تعليمات پيچيده و فشرده اي را به كماندوهاي خود داده بود و از پيچيده ترين تكنيكهاي نظامي اعم از تسليحات نظامي و دفاعي تا صنايع مدرن هواپيمايي استفاده كرده و بودجه نامحدودي را براي اين عمليات اختصاص داده بود.
سازمان هواشناسي آمريكا وضع جوي ايران بخصوص منطقه فرود در صحراي طبس را كاملاً مورد پيش بيني علمي قرار داده بود و به علت اين كه هواي آن شب مهتابي بود، ورود هر نوع هواي غير مطلوب و وقوع طوفان بعيد به نظر مي رسيده است.
از نكات مهم ديگري كه از مطالعه اسناد ومدارك به دست آمده و گزارشها و مقالات نوشته شده حاصل شده است مي توان به موارد زير اشاره كرد:
1- آمريكا در واقعه طبس از آخرين امكانات نظامي و تكنيكهاي جنگي استفاده كرد، به طوري كه براي يك چنين عملياتي از طرف كنگره آمريكا بودجه هنگفتي در نظر گرفته شده بود.
2- بالگردهايي كه براي آزادي جاسوسان آمريكايي در نظر گرفته شده بودند، طبق ارزيابي متخصصان آمريكايي از بهترين نوع بالگردها و از آخرين مدل آنهابود. بنابراين، مسأله از كار افتادن آنها در جريان عمليات، كاملاً دور از انتظار بوده است.
3- شبي كه عمليات نجات درآن به وقوع پيوست مهتابي بود ومعمولاً دراين شبها ازطوفان و بادهاي تند خبري نيست، علاوه بر اين، بر اساس پيش بيني هاي علمي اداره هواشناسي آمريكا، در شب عمليات، هواي كوير طوفاني نبوده است!
4- بر اساس ارزيابي كارشناسان آمريكايي، احتمال پيروزي اين طرح از نود درصد به بالا پيش بيني شده بود.
5- تهيه كننده وسايل نقليه اي كه مي بايست آمريكايي ها را از اطراف تهران به لانه جاسوسي جابجا كند، يك مزدور خود فروخته به نام علي اسلامي وابسته به حزب منحله خلق مسلمان! بوده است.
6- كشورهاي مصر،عربستان سعودي، تركيه، عمان و پاكستان در اين عمليات امكانات خود را در اختيار آمريكا قرار داده بودند

7- با توجه به حساسيت شوروي سابق درباره تحركات آمريكايي ها و زير نظرداشتن دائم آنها، بدون شك اين عمليات با توافق و هماهنگي شوروي سابق انجام شده بود.
8- براي فرود اضطراري بالگردها و هواپيماهاي سي- 130،14منطقه در تهران و حوالي آن در نظر گرفته شده بود.
9-  در شب حادثه طبس، چراغهاي ورزشگاه شهيد شيرودي روشن بوده است.
10- علي اسلامي تهيه كننده اصلي كاميون ها براي حمل آمريكايي ها به تهران، قبل از اشغال لانه جاسوسي در خصوص به راه اندازي تظاهرات عليه انقلاب اسلامي با سفارت آمريكا همكاري نزديك داشته است.

11- مزدوران رژيم صهيونيستي در جريان طراحي حمله به طبس نقش بسيار فعالي داشته اند؛ به طوري كه از تجربيات طراحان نقشه حمله به فرودگاه “انتبه” در اوگاندا از جمله “شيمون پرز”، استفاده فراواني شده بود.
به هر حال آنچه در طبس واقع شد، يك واقعه ساده و زودگذر و فراموش شدني نبود، بلكه تمثيلي و ذكري است هميشگي و ماندني براي كساني كه با چشم دل خويش جز آنچه هست مي بينند و تذكار ديگري است بر اثبات قدرت فائقه و تامه الهي و بر وهن و سستي كيد و مكر دشمنان خدا.

درباره ی مدیریت

خاطراتی از حاج احمد آقا درباره تسخیر لانه جاسوسی

خاطراتی از حاج احمد آقا درباره تسخیر لانه جاسوسی   دانشجویان مسلمان پیرو خط امام …