خروش شن ها حیثیت نیروهای نظامی آمریکا را در بیابان طبس به آتش کشید

شکست آمریکا در تهاجم به ایران

ایسکانیوز: مراسم گرامیداشت سی امین سالگرد شکست حمله نظامی آمریکا به طبس و یادبود سردار شهید محمد منتظر قائم صبح امروز با حضور امیران، فرماندهان، مسوولین استان یزد و اقشار مختلف مردم در محل حادثه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران “ایسکانیوز” به طبس در این مراسم که با استقبال گسترده مردم منطقه به خاطر حضور رییس مجلس شورای اسلامی با شکوه خاصی برگزار شد، عابدی نماینده شهرستان طبس، صدوقی نماینده ولایت فقیه و امام جمعه شهرستان یزد، استاندار یزد، کواکبیان نماینده مردم سمنان، مسوولین حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس از سراسر کشور به همراه نیروهای بسیج، سپاه و ارتش حضور داشتند.

بد نیست مروری داشته باشیم بر اتفاقاتی که در این روز به وقوع پیوست.

از همان آغاز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام، دولت آمریکا که از این قضیه به شدت تحقیر شده بود دست به اقدامات گسترده سیاسی و همچنین تمهیدات نظامی علیه ایران زد و ناوگان نظامی خود را به خلیج فارس اعزام کرد تا آماده حمله به ایران باشد.

ساعت 11 شب چهارم اردیبهشت 1359 شمسی هشت فروند بالگرد از یک ناو هواپیما بر آمریکایی در نزدیکی خلیج فارس و به دنبال آن 9 فروند هواپیمایی سی 130 نیز از پایگاهی در کشور عمان به پرواز در آمدند و وارد حریم هوایی ایران شدند.

هواپیماهای غول پیکر و متجاوز آمریکایی پس از طی مسافتی بیش از هزار کیلومتر جهت سوخت گیری و هماهنگی برای شروع عملیات در این نقطه (صحرای طبس) فرود می آیند. تفنگداران آمریکایی مسافران یک اتوبوس که زائران امام رضا(ع) و از شهر یزد راهی مشهد مقدس بودند را به گروگان می گیرند تا عملیاتشان لو نرود. یکی از بالگردها جهت سوخت گیری نزدیک هواپیمای غول پیکر می نشیدند و پس از سوخت گیری قصد جدا شدن از هواپیما را دارد که ناگهان باد شدت یافته و طوفان شن آغاز می شود.

در این شرایط تعادل بالگرد برهم خورده و ملخ آن با هواپیما برخورد می کند و هر دو منفجر شده و 9 نفر از متجاوزان نظامی آمریکا در شعله های آتش قهر و غضب الهی به هلاکت می رسند و بقیه بالگردها نیز در طوفان زمین گیر شده و نابود می شوند.

در آن زمان حضرت امام(ره) پیامی را به مناسبت این شکست مفتضاحانه آمریکا صادر می کنند: آن دانه های شن مامور خداوند بودند، امدادهای غیبی الهی با خنثی کردن توطئه آمریکا، بقا و استمرار انقلاب اسلامی را تضمین کرد.

در ادامه خطاب به کارتر می فرمایند: کارتر باید بداند که اگر این گروه به مرکز جاسوسی آمریکا حمله کرده بودند اکنون هیچ یک از آنها و از 50 نفر جاسوس محبوس خبری نبود و همه رهسپار جهنم شده بودند، همچنین کارتر باید بداند که ملت 38 میلیونی ما بامکتبی بزرگ شده اند و شهادت را سعادت و فخر می دانند و سر و جان را فدای مکتب خود می کنند.

به مناسبت شکست ذلت بار و فراموش نشدنی توطئه نظامی آمریکا در عملیات دلتا، مسجدی به همت مردم و مسوولین نظام ساخته شده است که به شکرانه این موهبت الهی (شکست آمریکا) و با اشاره رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای آن را مسجد شکر نام نهادند.

محل وقوع این حادثه تاریخی در 110 کیلومتری شهر طبس در دل کویر واقع شده است که شنیدن نام آن لرزه بر اندام آمریکا و همدستانش می اندازد، مراسم سی امین سالگرد شکست نظامی آمریکا باشکوه تر از هر سال و با شعار کوبنده مرگ بر آمریکا، اسراییل و انگلیس آغاز شد و حجت الاسلام والمسلمین صدوقی نماینده ولایت فقیه و امام جمعه شهرستان یزد با گرامیداشت یاد و خاطره این واقعه بزرگ و همچنین شهید گرانقدر سردار محمدمنتظر قائم اولین فرمانده شهید سپاه پاسداران طی سخنانی این واقعه را عامل در هم شکستن ابهت پوشالی آمریکا دانست و اظهار داشت: آنها برای جبران تحقیر تسخیر لانه جاسوسی دست به خودکشی زدند و با حمله نظامی و گرفتاری در طوفان شن یک بار دیگر در جلوی چشم جهانیان خوار شدند.

خاطراتی از حاج احمد آقا درباره تسخیر لانه جاسوسی

خاطراتی از حاج احمد آقا درباره تسخیر لانه جاسوسی   دانشجویان مسلمان پیرو خط امام …