شكست تجاوز نظامی آمریكا در صحرای طبس

اردیبهشت 1359

21جمعه 3 اردیبهشت 1389

پس از تسخیر لانه جاسوسی آمریكا در 13 آبان 1358 توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام و به اسارت گرفتن 53 نفر از اتباع آمریكا، ضربه محكمی به حیثیت آمریكا زده شد و كاخ سفید سعی داشت به هر نحو ممكن این مساله را حل كند. به موازات كوشش های دیپلماتیك، تحریم های اقتصادی و … مساله طرح تجاوز نظامی به جمهوری اسلامی در دستور كار قرار گرفت. از همان روزهای اول تسخیر سفارت آمریكا در تهران، برنامه ریزی جهت نجات گروگان های آمریكایی شروع شد و نود نفر از كماندوهای آمریكا به صحرای اریزونای آمریكا اعزام شدند و بیش از 5 ماه تعلیمات پیچیده و فشرده ای را پشت سر گذاشتند و پس از ناكامی همه تلاش های آمریكا در جهت حل بحران، نوبت تجازو نظامی فرا رسید. عملیات در غروب روز پنجشنبه 4 اردیبهشت 59 شروع شد و شش فروند هواپیمای130-c و نود نفر از كماندوهای آمریكا موسوم به نیروهای دلتا، از قاهره به ناو هواپیمابر Nimitz در دریای عمان منتقل شدند. طبق نقشه می بایست هواپیماها به همراه 8 فروند هلی كوپتر در صحرای طبس فرود آیند و سپس هلی كوپترها، كماندوها را به اطراف تهران منتقل كنند تا از آنجا با كامیون ها و خودروهایی كه از قبل توسط عمال داخلی و نفوذی آمریكا آماده شده بود به اطراف جاسوسخانه انتقال یابند. اما یكی از هلی كوپترها پس از ورود به حریم ایران اسلامی دچار نقص فنی شد و سرنشینان آن با هلی كوپتر دیگری خود را به ناو نیمتیز رساندند و بدین ترتیب شش هواپیما و شش هلی كوپتر در صحرای طبس فرود آمد, اما در حال سوختگیری جهت انجام مرحله بعد عملیات یكی دیگر از هلی كوپترها دچار نقص فنی شد و با بهم خوردن برنامه ها رییس جمهور ” كارتر” دستور توقف عملیات كه عملیات پنجه عقاب نام گرفته بود و عقب نشینی داد اما در هنگامی كه قصد بازگشت داشتند توفان شن برخاست و یك هواپیما و یك هلی كوپتر با هم برخورد كردند و هر دو آتش گرفته و 8 تن از آمریكایی ها در آتش سوختند. حادثه طبس مصداقی از امدادهای غیبی الهی برای انقلاب اسلامی مردم ایران بود كه بار دیگر قدرت فائقه و مطلقه الهی و وهن و سستی كید و مكر دشمنان خدا را آشكار ساخت.

خاطراتی از حاج احمد آقا درباره تسخیر لانه جاسوسی

خاطراتی از حاج احمد آقا درباره تسخیر لانه جاسوسی   دانشجویان مسلمان پیرو خط امام …