شن هاي بیابان طبس، ابرقدرت متجاوز آمريکا را سرافکنده و تحقیر کرد

جام جم آنلاين: 5 ارديبهشت 1359 ه.ش ، تهاجم نظامي امريکا به ايران شکست خورد و مهاجمان امريکايي مقهور توفان شن در طبس شدند و سرافکنده و شرمنده از ايران گريختند.

از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي ، بويژه پس از آن که لانه جاسوسي امريکا در ايران به تصرف دانشجويان مسلمان خط امام درآمد ، امريکا با انواع روشها تلاش کرد نظام اسلامي ايران را سرنگون کند و انقلاب اسلامي را از ميان بردارد. هنگامي که امريکا از راههاي غيرنظامي موفق به براندازي نظام اسلامي نشد، حمله مستقيم نظامي به ايران در دستور کار سردمداران امريکا قرار گرفت . امريکا مي خواست با حمله به مناطق حساس ايران ، ضمن آزاد کردن جاسوسان امريکايي ، زمينه سقوط نظام اسلامي را نيز فراهم کند. ارتش امريکا پس ماهها ، تمرين و محاسبه عوامل ريز و درشت موفقيت خود ، سرانجام تهاجم نظامي در شب آغاز شد. تهاجم نظامي امريکا به ايران در حالي صورت گرفت که مزدوران داخلي استکبار در سراسر ايران به حال آماده باش بودند تا به محض بروز اولين نشانه هاي تهاجم ، به کمک اربابان خود بروند. به تعبير يکي از ماموران ارشد سازمان اطلاعاتي امريکا ، دوستان امريکا در ايران به حال آماده به سر مي بردند تا به امريکا در آزاد کردن گروگان ها و سرنگون نمودن نظام اسلامي کمک کنند. علاوه بر اين ، مزدوران امريکا از چند روز قبل ، در برخي نقاط ايران دست به آشوب زدند تا ذهن مسوولان نظام اسلامي را درگير اين آشوبها نمايند. برخي نفوذهاي استکبار نيز ابزارهاي حساس نظامي ايران را به طور پنهاني از کار انداخته بودند تا آسمان ايران کاملا بي دفاع شود و امريکايي ها به راحتي بتوانند مناطق مورد نظر را بمباران و تخريب نمايند. بدين ترتيب ، عمليات نظامي امريکا با آمادگي و برنامه ريزي کامل و با کمک همه عوامل امريکا در داخل ايران و در کل منطقه خاورميانه ، آغاز شد. اين تهاجم وسيع و برنامه ريزي شده در حالي آغاز شد که مسوولان سياسي و دفاعي ميهن ما به دليل پرداختن به امور انقلاب و به دليل نوپا بودن نظام اطلاعاتي و امنيتي انقلاب ، هيچ اطلاعي از تهاجم نظامي به ايران نداشتند اما خداوند تبارک و تعالي که حافظ انقلاب اسلامي است ، توفان طبس و شنهاي طبس را مامور کرد تا بيني بزرگترين قدرت استکباري غرب را به خاکهاي طبس بمالند. ارتش امريکا همه مراحل حمله نظامي را با موفقيت کامل به انجام رساند و واحدهاي نظامي استکبار از امريکا به اروپا و از اروپا به خاورميانه و از خاورميانه به پايگاه هاي امريکا در حاشيه ايران منتقل شدند و حتي به داخل ايران نيز نفوذ کردند و از مرزهاي هوايي ايران گذشتند و به صحراي طبس رسيدند. حرکت از صحراي طبس و ورود مهاجمان به خيابان ها و ميادين تهران ، آخرين مرحله اي بود که بعد از آن قرار بود مرحله تخريب ، کشتار و بمباران آغاز شود ولي دست خداوند قهار گلوي مهاجمان را در آخرين مرحله فشرد و سردمدار کفر و استکبار را از طريق توفان شن به شکست خفت بار کشاند. امام خميني بعد از برملا شدن حمله امريکا به ايران و شکست نظامي استکبار در صحراي طبس ، پيامي به ملت ايران فرستادند و در بخشي از پيام خود فرمودند: اکنون که شيطان بزرگ دست به کار احمقانه زده است ، ملت شريف و رزمنده ما بايد براي خداي تبارک و تعالي با تمام توان خود و با اتکال به قدرت خداي متعال مهيا شود و آماده نبرد با دشمنان گردد. اين جانب به کارتر (رئيس جمهور امريکا) اخطار مي کنم که اگر دست به امثال اين کار ابلهانه بزند ، کنترل جوانان مسلمان و مبارز و غيوري که نگهبان جاسوسان جاسوس خانه هستند ، براي ما و دولت امکان ندارد و مسوول جان آنان شخص کارتر است .

خاطراتی از حاج احمد آقا درباره تسخیر لانه جاسوسی

خاطراتی از حاج احمد آقا درباره تسخیر لانه جاسوسی   دانشجویان مسلمان پیرو خط امام …