خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)6) طبس و حمله نظامی آمریکا / 2)6)1) اخبار و مطالب مرتبط با واقعة طبس و تهاجم نیروهای نظامی آمریکا به ایران / سعید قاسمی در برنامه سالگرد واقعه طبس با عنوان «شكست پنجه عقاب »در دانشگاه علم‌ و‌صنعت: دانشجويان پيرو خط امام(ره) آمريكا را به تعظيم در برابر ايران مجبور كردند

خبرگزاري فارس: سردار سعيد قاسمي گفت: در ماجراي فتح لانه جاسوسي براي اولين بار توانستيم آمريكا را مجبور كنيم كه به ما تعظيم كند و در پاي ميز محاكمه به جمهوري اسلامي ايران تعهد بدهد.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس، سردار سعيد قاسمي از يادگاران دفاع مقدس در نشست شكست پنجه عقاب كه از سوي بسيج دانشجويي دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، تصرف سفارت آمريكا در سال 58 را نماد استكبارستيزي ملت ايران و نفي سلطه قدرت‌هاي استعماري دانست و اظهار داشت: همه بايد فارغ از گرايشات سياسي خود اين روز را به عنوان روز ملي مبارزه با استكبار گرامي بداريم.

وي با بيان اينكه حضرت روح‌الله از تسخير سفارت آمريكا با عنوان انقلاب دوم ياد كردند گفت: اين حركت دانشجويان پيرو خط امام تاثيرات داخلي و خارجي بسياري داشت.

اين يادگار دوران دفاع مقدس بعد از ايجاد آرامش در سالن و خروج حاميان موسوي گفت: در مواجهه با اين جريانات بايد كمي بصيرت و صبر به خرج داد و با خويشتنداري با آنها برخورد كرد.

قاسمي در بخش ديگري از سخنان خود خاطرنشان كرد: امسال شنيديم كه مسئولان آموزش عالي اعلام كردند كه برخي از منابع درسي را تغيير داده‌اند اما اين اتفاق درست زماني رخ داده كه سه تفنگدار در اعترافات خود به آلوده بودن منابع علوم انساني اشاره كرده‌اند.

وي در ادامه با ابراز خرسندي از اينكه حوادث پس از انتخابات انگيزه را به ميان نيروهاي حزب‌الهي بازگردانده است، افزود: 16 سال برخي جريانات تفكر حضرت روح‌الله را در كشور آسفالت كردند؛ آنها در سال‌هاي گذشته افكاري را كاشته بودند كه در حوادث اخير آن را برداشت كردند و اگر مي‌خواهيم كه آن تفكر مجدد بازنگردد بايد بيش از هميشه كار و فعاليت كنيم.

اين يادگار دوران دفاع مقدس به اشاره به سخنراني جعفر گنزالس در اين مراسم اظهار داشت: اين آقاي گنزالس نماينده آندلس از دست داده‌ها است و به همين دليل اين ماجراهاي اخير را به خوبي درك مي‌كند و از آن نگران مي‌شود كه مبادا آن تجربه تلخ مجددا تكرار شود.

قاسمي در ادامه سخنان خود به بحث تسخير سفارت آمريكا نيز اشاره كرد و گفت:‌از همان ابتدا تحليل‌هاي مختلفي در اين زمينه وجودداشت، برخي اين حركت را طراحي آمريكا مي‌دانستند و برخي نيز آن را به انگليس منتسب مي‌كردند، تز ديگر اين بود كه جريان حزب توده با تسخير سفارت آمريكا مي‌خواست افكار مردم را از روسيه كه از آن به عنوان شيطان اكبر ياد مي‌كردند منحرف كنند.

وي ادامه داد: عده‌اي به اين نظريه اعتقاد داشتند كه تسخير سفارت آمريكا جنگي بين جناح‌ها بود تا كابينه بازرگان را سرنگون كنند البته عده‌اي ديگر نيز اعتقاد داشتند اين حركت اساسا به ضرر انقلاب اسلامي بود اما بايد گفت كه تمام اين موارد و نظريه‌ها براي خود جواب دارد.

اين يادگار دوران دفاع مقدس در ادامه صحبت‌هاي خود به بازخواني حوادث تسخير سفارت آمريكا از چند روز قبل از آن كه با سخنراني حضرت امام (ره) و بيان اين جمله كه هر چه فرياد داريد بر سر آمريكا بزنيد، تا روزهاي بعد از آن اشاره كرد و گفت: آمريكا در پي اين حوادث نيروهاي دلتافورس را جمع كرد و آموزش‌هاي لازم را به آنها براي حضور در طبس داد؛ البته همزمان با عكس‌ها و تصاويري كه سفارت آرژانتين براي آنها تهيه مي‌كرد در جريان فعاليت‌ها و اقدامات دانشجويان در لانه جاسوسي نيز قرار مي‌گرفتند.

قاسمي با بيان اينكه سرانجام عمليات دلتافورس آغاز شد گفت: عليرغم تمام هماهنگي‌ها و تلاش‌ها اين حركت نيز با توفان شن كه حضرت روح‌الله از آن به عنوان انتقام الهي ابابيل ياد مي‌كردند ناكام ماند.

اين يادگار دوران دفاع مقدس با بيان اينكه برخي اسناد به دست آمده از سفارت آمريكا در خصوص جاسوسي‌هاي بني صدر بود يادآور شد: بر اساس اين اسناد مشخص شد كه بني‌صدر با آمريكا ارتباط داشته اما زماني كه حضرت امام از اين موضوع آگاه شد، سند آن را علني نكرد بلكه آن را پيش خود نگه داشت تا زمانش فرا برسد هر چند كه بسياري حرف‌هاي مختلف پشت سر ايشان درآوردند.

قاسمي ادامه داد: سرانجام زمان افشاگري وقتي فرا رسيد كه بني‌صدر با سرخاب و سفيداب از كشور فرار كرد و همه مردم فهميدند كه موضوع چيست.

وي در ادامه به حوادث اخير اشاره كرد و گفت: بعد از افشاي همه اسناد فعاليت‌هاي آمريكا و انگليس در ناآرامي‌هاي ايران جاي تاسف دارد كه برخي همچنان در نظرات خود پافشاري مي‌كنند و بعد از اينكه ديدار با جرج سورس علني و افشا مي‌شود ديگر اصرار بر برخي موارد حماقت است و بايد با تحليل درست موضوعات را واكاوي كرد.

اين يادگار دوران دفاع مقدس در ادامه سخنان خود به برخي از نظرات ميرحسين موسوي در سالهاي 60 و 70 اشاره كرد و گفت: اين فرد اكنون استحاله شده است و ما نمي‌توانيم پاسخگوي اقدامات او باشيم؛ البته برخي از دانشجويان پيرو خط امام نيز در اين سال‌ها استحاله شده‌اند، هر چند كه برخي تلاش مي‌كنند در اين ميان برخي چهره‌ها را كه در ماجراي تسخير سفارت آمريكا حاضر بودند بزرگ كنند و نقش شهيداني مانند وزوايي كه بعد از انقلاب دوم به جبهه رفته و در آنجا به شهادت رسيدند را ناديده بگيرند.

قاسمي در ادامه به بازخواني بندهاي مختلف قراردادي كه بعد از فتح لانه جاسوسي بين ايران و آمريكا بسته شد، پرداخت و گفت: اين قرارداد در طول تاريخ بي‌سابقه بود كه آمريكا در آن متعهد مي‌شود در امور داخلي ايران دخالت نكرده و اموال مسدود شده را نيز به جمهوري اسلامي بازگرداند اما هرگز به تعهدات خود عمل نكرد.

وي همچنين به سخنان شهيد رجايي در خصوص دستاوردهاي تسخير لانه جاسوسي اشاره كرد و گفت: امروز ديگر آمريكا نمي‌تواند براي ما تصميم بگيرد بلكه آنها نيز به تهران چشم دوخته‌اند و در ماجراي فتح لانه جاسوسي براي اولين بار توانستيم آمريكا را مجبور كنيم كه به ما تعظيم كند و در پاي ميز محاكمه به جمهوري اسلامي ايران تعهد بدهد.

قاسمي در پايان خطاب به احمدي‌نژاد يادآور شد: احمدي‌نژاد بايد بداند كه عزت كنوني حاصل ايستادگي در مقابل دنيا است و ارتباطي به موشك و انرژي هسته‌اي ندارد و بايد مراقب باشيم خداي ناكرده براي كاهش فشارها زير ميزي بازي نكنيم چرا كه همين شائبه كه جليلي با آمريكا مذاكره كرده است بسيار خطرناك است و بايد بدانيم كه در بحث مذاكره تنها حكم و نظر ولايت براي ما شرط است.

انتهاي پيام/ع

argo iran u.s.a hostages embassy 1979 2013 hollywood oscar ben affleck canada rescue mission

خاطره‌ای از حضرت امام خمینی رحمه‌الله راجع به تسخیر لانه جاسوسی آمریکا را به روایت رهبر انقلاب

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله العظمی خامنه‌ای در …