خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)3) خاطرات و مصاحبه های دانشجویان پیرو خط امام / 2)3)2) خاطرات دانشجویان پیرو خط امام / معصومه ابتكار از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام: منافع تسخير لانه جاسوسی آمریکا و تسخیر لانه جاسوسی برای انقلاب بيش از هزينه‌های آن بود

گروه سياسی: عضو شورای اسلامی شهر تهران، با انتقاد از كسانی كه معتقدند تسخير لانه جاسوسی برای كشور هزينه‌های بسياری داشت، تأكيد كرد منافع و سود اين اقدام بيش از هزينه‌های آن بود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، معصومه ابتكار، عضو شورای اسلامی شهر تهران در همايش «روز سيزدهم» كه امروز، يك‌شنبه از سوی انجمن اسلامی دانشگاه تهران در تالار ابن سينای اين دانشگاه برگزار شد، با اشاره به نقش دانشجويان در 13 آبان، آن را در استقلال امروز كشور مهم توصيف كرد.

وی با اشاره به وضعيت كشور در اوايل انقلاب گفت: دانشجويانی كه در محافل متعدد دانشجويی بودند، فرصتی استثنايی پيدا كردند كه مسائل آن روز كشور را به بحث بكشانند و بشناسند و آنگاه با شناخت تصميم بگيرند.

عضو شورای شهر تهران، چالش‌های زيادی كه دانشگاه ابتدای انقلاب با آنها روبه‌رو بود را فرصت مناسبی برای دانشجويان دانست و خاطرنشان كرد: فضای باز و آزاد دانشگاه‌ها موجب شد دانشجويان پيرو خط امام (ره) در آن فضا رشد كرده و جسارت پيدا كنند تا حماسه 13 آبان را بيافرينند.

وی با اشاره به توطئه‌های آمريكا در سال‌های آغازين انقلاب ابرازكرد: دانشجويان دانشگاه تهران به اين نتيجه رسيدند كه توطئه آمريكا بزرگ‌تر از آن است كه با يك تحليل و بيانيه حل شود و حساسيت آنها به اين جهت بود كه امكان از بين رفتن دستاوردهای ملت ايران وجود داشت و اينكه ايران دوباره حيات خلوت سياست‌های آمريكا شود.

تحليل دانشجويان پيرو خط امام
بزرگترين نفع ملت قطع دست آمريكا از كشور بود و فرصتی برای نظام ايجاد شد كه چندين انتخابات را در طول اين 444 روز انجام دهند

ابتكار با تحسين دغدغه آن روز دانشجويان خاطرنشان كرد: دانشجويان پيرو خط امام به وضعيت كشور در سال 58 حساس بودند و امام(ره) نيز می‌فرمودند اتفاقاتی پيدا و پنهان در كشور در حال وقوع است.

وی به علل تصميم دانشجويان در تسخير سفارت آمريكا اشاره كرد و توضيح داد: دانشجويان با دقت و حساسيت فضای كشور را بررسی می‌كردند و به اين نتيجه رسيدند در آن فضا راهپيمايی، عزم آمريكا را برای توطئه‌ جدی عليه ملت نمی‌‌شكند و اينكه فضای شديد بين‌المللی عليه انقلاب بود و در چنين شرايطی تصميم گرفته شد با سفارت آمريكا كه كانون توطئه بود، مقابله جدی شود.

عضو شورای شهر تهران حركت دانشجويان را مستقل و هوشيارانه توصيف كرد و افزود: آنها به هيچ كدام از مسئولان وقت كشور موضوع را نگفتند جز آيت‌الله موسوی خوئينی‌ها كه مورد اعتماد امام (ره) بود و نام دانشجويان پيرو خط امام را برگزيدند تا موضع اعتقادی و سياسی خود را نشان دهند.

وی حمايت ويژه امام، انسجام مردم و حمايت آنها در مقابل برخی گروه‌های داخلی كه خواهان آزادی گروگان‌ها بدون پيش‌شرط شده بودند را علت طول كشيدن اين رخداد بيان داشت.

معصومه ابتكار :
دانشجويان پيرو خط امام به وضعيت كشور در سال 58 حساس بودند و امام(ره) نيز می‌فرمود اتفاقاتی پيدا و پنهان در كشور در حال وقوع است

ابتكار گفت: امام حادثه 13 آبان را انقلاب دوم نام نهادند و در مقطعی فرمودند، بزرگ‌ترين دستاورد اين ماجرا شكسته شدن بت آمريكا و قطع توطئه‌های اين كشور بود.

وی بيان كرد: حادثه 13 آبان امروز هم در سطح محافل علمی و ديپلماتيك و رسانه‌ای دنيا مطرح است و بيش از 40 عنوان كتاب در اين موضوع منتشر شده است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران به سخن برخی مبنی بر اينكه اين حادثه برای كشور هزينه داشت اشاره و خاطرنشان كرد: مگر انقلاب و دفاع مقدس هزينه برای ملت نداشت. اين حادثه نيز هزينه داشت، اما تحليل دانشجويان پيرو خط امام اين بود كه بزرگ‌ترين نفع ملت قطع دست آمريكا از كشور بود و فرصتی برای نظام ايجاد شد كه چندين انتخابات را در طول اين 444 روز انجام دهند.

روایت عزت الله ضرغامي رئیس صدا و سیما و از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام از سیزده آبان 58 و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا برای اعتراض به بردن شاه به آمریکا