خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)18) دسته‌بندی نشده / یک گفتگوی خواندنی با عبدالله!یکی از دانشجویان گمنام پیرو خط امام

یک گفتگوی خواندنی با عبدالله!یکی از دانشجویان گمنام پیرو خط امام

: تسخیر لانه جاسوسی یک روزه نبود/ فضای مردمی چپ ها را به چالش کشیده بود خبرگزاری مهر – گروه سیاسی : عبدالله عبدالله روزهایی را یادآوری می کند که خیابان طالقانی امروز طنین این شعار بود “با روزه سیاسی، آمریکا گشته عاصی، روزه می گیریم، سختی می کشیم، مرگ بر شاه، مرگ بر شاه، مرگ بر شاه …”

به گزارش خبرنگار مهر، نامدارانی که می خواهند نامشان مطرح نشود امروز دانش آموزان و دانشجویان را در تجمع استکبار ستیزی در مقابل لانه ای که سالها بوی خیانتش مردم ایران را می آزرد حضور پیدا کرده بودند. آنها مانند همیشه آرام با چشمانشان با نوجوانان و جوانانی که انتظار دارند راهشان را ادامه دهند صحبت می کنند. “عبدالله عبدالله” یکی از آنهاست.

“عبدالله عبدالله” پشت میله هایی قرار گرفته که جایگاه سخنران را از تجمع کنندگان مقابل لانه جاسوسی جدا کرده است. نمی دانی نشسته یا ایستاده، فقط می بینی که یکی از میله ها را تکیه گاه خود قرار داده است. آن طرف میله ها و در مقابل جایگاه چند ردیف صندلی چیده اند که عده ای و البته اکثرا جوان بر رویشان نشسته اند و متفکرانه به سخنان عزت الله ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما گوش فرا می دهند.

به طرف جانبازی می روم که حداقل 70 درصدی است. از او کسب اجازه می کنیم که آیا می توانیم در میانه سخنرانی رئیس سازمان صدا و سیما گفتگویی کنیم. اول سئوال می کند که از کجایی؟ پاسخ می شنود”از مهر”می گوید بفرمایید. از نام و فامیلش سئوال می کنم. می گوید “عبدالله”، فامیلتان؟ می گوید: “آن هم عبدالله”

مشخص است که نامدار بی نام نمی خواهد نام و فامیل دقیقش را عنوان کند. سئوال مهر از وی درباره خاطراتش از دوران تسخیر لانه جاسوسی است. می گوید: “در دوران تسخیر لانه جاسوسی حضور داشتم. خاطرم است این خیابان (خیابان طالقانی) سر تا سر مردم آمده بودند و ایستگاه صلواتی آش رشته و چای راه انداخته بودند. اینجا آن قدر فضا مردمی بود که گروههای چپ را به چالش کشیده بود چون آنها (چپها) می گفتند فقط ما (چپها) استکبارستیزیم.”

“عبدالله عبدالله” افزود: یک جریان مردمی سحر به روزه داران شیر و کیک می دادند. معلوم بود مردمی است. آقای رجب بیگی هم مداحی و سینه زنی می کرد. یکی از شعارهای آن زمان این بود که مردم می گفتند : با روزه سیاسی، آمریکا گشته عاصی، روزه می گیریم، سختی می کشیم، مرگ بر شاه، مرگ بر شاه، مرگ بر شاه …”

این جانباز 70 درصد خاطرنشان کرد: “این طور فکر نکنید که تسخیر لانه جاسوسی یک روزه اتفاق افتاد بلکه در یک روز بالاخره به انجام رسید. شبها لباس گرم می پوشیدیم و همین جا (اشاره به خیابان طالقانی) در کارتن می خوابیدیم و صبح، ظهر و مغرب و عشاء نماز جماعت برپا می شد. خواسته استکبارستیزی یک پدیده عمومی و مردمی بود و در ملت ایران کسی نبود که مخالف این داستان باشد.”

به گزارش مهر، این جانباز 70 درصد وقتی از وی درباره علت مخفی نگاه داشتن نام اصلی اش سئوال می شود می گوید: در جبهه “عبدالله” بودم. یعنی همه “عبدالله ها” در جبهه بودند. 92 ماه و 15 روز جبهه بودم از کردستان گرفته تا فتح المبین و بیت المقدس. سرور ارشد ما هم جاوید الاثر حاج احمد متوسلیان.”

“عبدالله عبدالله” در پاسخ به این سئوال مهر که وظایف دانش آموزان و دانشجویان در حال حاضر در مبارزه با استکبار چیست، گفت: امروز آمریکا درمقابل ما اسلام متحجر و طالبانی را درست کرده اما ما به عنوان اسلام مترقی ومتعهد باید مهد علم باشیم. امروز اگر استکبار ستیز هستیم باید با نانو، هسته ای و هوافضا به جنگ استکبار برویم. وقتی یک مسلمان به علم مسلح است می تواند گرایش سایر ملت ها نسبت به اسلام را متبلور کند. بچه ها فناوری ها را دریابند. مسلح شوند.”

از سوی رهبر انقلاب سیاست‌های ‌کلی جمعیت ابلاغ شد

از سوی رهبر انقلاب سیاست‌های ‌کلی جمعیت ابلاغ شد حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر معظم …