خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)9) خبر / بیانیه جامعه مدرسین خطاب به علما در رابطه با کشتار شیعیان مظلوم بحرین

بیانیه جامعه مدرسین خطاب به علما در رابطه با کشتار شیعیان مظلوم بحرین

بحرین کشتن یک جوان بی دفاع معترض

آيا جز اين است كه رسول مكرم اسلام – صلي‌الله عليه و آله- حرمت خون،‌ مال و عرض مسلمان را در حد حرمت كعبه مي‌دانست؟! آيا جز اين است كه در «صحاح» در روايتي از پيامبر اكرم (ص) نقل شده است: «امرت ان اقاتل الناس حتي يقولوا لا إله إلا لله، فإذا قالوها فقد حرم علي دماؤهم و اموالهم؛ فرمان داده شدم كه با افراد بجنگم ت ا وقتي كه لا إله إلا الله را بگويند، و پس از آن خون و اموال آنها بر من حرام است»؟!

جامعه مدرسين حوزه علميه قم طي اطلاعيه‌اي اعلام كرد:امروز سكوت هر مسلمان در برابر جنايات بحرين،‌ خيانتي آشكار به قرآن كريم و سيره پيامبر مكرم اسلام (ص) است.

به گزارش خبرگزاري فارس، متن اطلاعيه جامعه مدرسين حوزه علميه قم به شرح زير است:

بسم الله الرحمن الرحيم

قال رسول‌الله صلي‌الله عليه و آله و سلم: «من سمع مسلماً ينادي يا للمسلمين فلم يجبه فليس بمسلم»

هان اي علما و انديشمندان بزرگ جهان اسلام! هان اي بزرگان علم و دين و اي فرزانگان دنياي پهناور اسلام! هان اي اسوه‌ها و تأثيرگذاران و چهره‌هاي وجيه در ميان مسلمانان! هان اي مفتيان و فقيهان در حوزه‌هاي علميه جهان اسلام! هان اي بزرگان الازهر و دانشگاه‌هاي مكه، مدينه، هندوستان، پاكستان، افغانستان، امارات و كشورهاي آفريقايي! آيا صداي مسلمانان مظلوم بحرين را نمي‌شنويد؟! آيا از كشتار بي‌رحمانه مسلمانان و از فجايع اسف‌بار اين كشور آگاهيد؟! آيا از هجوم ارتش كشورهاي بيگانه براي قتل‌عام مسلمانان به اين كشور اطلاع داريد؟! اگر پاسخ مثبت است، سكوت و خاموشي براي چيست؟!

آيا جز اين است كه رسول مكرم اسلام – صلي‌الله عليه و آله- حرمت خون،‌ مال و عرض مسلمان را در حد حرمت كعبه مي‌دانست؟! آيا جز اين است كه در «صحاح» در روايتي از پيامبر اكرم (ص) نقل شده است: «امرت ان اقاتل الناس حتي يقولوا لا إله إلا لله، فإذا قالوها فقد حرم علي دماؤهم و اموالهم؛ فرمان داده شدم كه با افراد بجنگم تا وقتي كه لا إله إلا الله را بگويند، و پس از آن خون و اموال آنها بر من حرام است»؟!

امروز سكوت هر مسلمان در برابر جنايات بحرين،‌ خيانتي آشكار به قرآن كريم و سيره پيامبر مكرم اسلام (ص) است. از اين‌رو شايسته همه عالمان، انديشمندان و نخبگان جوامع اسلامي است كه با هوشياري تمام نقشه‌هاي دشمنان قسم خورده اسلام را برملا سازند و به وظيفه قرآني خود عمل نمايند.

جامعه مدرسين حوزه علميه قم، ضمن محكوم كردن حوادث خونبار بحرين، از عالمان و مفتيان و تأثيرگذاران در عالم اسلام مي‌خواهد كه ضمن شكستن سكوت خود، مانع كشتارهاي وحشيانه در كشور بحرين شوند و نقشه‌هاي شيطاني دشمنان اسلام را نقش بر آب سازند.

چرا قرارداد 1975 مرزی الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟

چرا قرارداد 1975   مرزی  الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟ گر چه …

یک دیدگاه

1. سلام بر همسنگران عزیز