سجاياي اخلاقي شهيد سرهنگ حسين شهرامفر مسئول آموزش نظامي دانشجويان مسلمان پيرو خط امام

الگوي ديگران

مرحوم شهيد سرهنگ حسين شهرامفر

حسين اخلاقي عجيب داشت، قبل از هر عمليات کليه‌ي تجهيزات انفرادي را همراه مي‌آورد. پنج خشاب کامل را بر مي‌داشت و حتي داخل قمقمه‌اش به جاي آب، فشنگ ذخيره مي‌کرد. اما هميشه توکل بر خدا داشت. به انجام فرايض دين اسلام پايبند بود. در يک سال 2 الي3 ماه را کامل روزه مي‌گرفت. نماز شب مي‌خواند و در ساعات فراغت آيات کلام الله مجيد را تلاوت مي‌کرد. هميشه در سجده‌ي آخر نماز سه مرتبه مي‌گفت :‌ « اللهم ارزقني توفيق الشهاده… »

به نکات ريز خيلي اهميت مي‌داد و رفتارش الگوي ديگر رزمندگان و فرماندهان بود. همه‌ي بچه‌هاي دانشکده‌ي افسري و رزمندگان جنگ خاطره‌اي زيبا از انضباط و تلاش او دارند.

منبع:کتاب ميان خون صفحه 16

يادكردي از شهيد سرهنگ حسين شهرامفر مسئول آموزش نظامي دانشجويان مسلمان پيرو خط امام و فاتحان لانه جاسوسي آمريكا

تاريخ تولد :1326  تاریخ شهادت : 6/5/1360  طول مدت حیات :34  محل شهادت :ارتفاعات …