پیوند آسمانی،خاطرات همسر شهید سرهنگ کلاه سبز حسین شهرامفر مسئول آموزش نظامی دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

مرحوم شهید سرهنگ حسین شهرامفر

وقتی به خواستگاریم آمد گفت:‌« شما حتماً باید چادر سر کنید » قبل از پیروزی انقلاب افراد محدودی چادر می‌پوشیدند. نمی‌دانم چرا یکباره و بی‌اختیار شرط او را پذیرفتم. از همان آغاز می‌دانستم زندگی مشترک ما طولی نخواهد کشید. زیرا که او فارغ از دنیا و تعلقات مادی بود.

در طول ۵ سال زندگی حسین فقط ۳ سال آن را در کنار ما بود. حسین خیلی به مسائل شرعی اهمیت می‌داد. قبل از پیروزی انقلاب برای خانه تلوزیون و رادیو نخرید. وقتی از او علتش را پرسیدم گفت: «اسلامی نیستند» در سال ۱۳۶۰ من در مدرسه تدریس می‌کردم که حسین یک قرآن به من هدیه داد. روی آن نوشت: « اهداء می‌نمایم به همسرم تا فرزندانمان و فرزندان اسلام را با این کتاب آسمانی آشنا و طبق موازین و اصول آن، تعلیم و تربیت کند و معلم اسلام باشد و این تنها وصیت من است … »

shahid shahramfar

حالا هر بار که به قرآن می‌نگرم چهره‌ی حسین در مقابل چشمانم قرار می‌گیرد و سفارشاتی که برای تربیت دو فرزند دخترش داشت. و از خدا می‌خواهم تا بتوانم به صورت شایسته این وظیفه را انجام دهم.

منبع:کتاب میان خون صفحه۱۸

يادكردي از شهيد سرهنگ حسين شهرامفر مسئول آموزش نظامي دانشجويان مسلمان پيرو خط امام و فاتحان لانه جاسوسي آمريكا

تاريخ تولد :1326  تاریخ شهادت : 6/5/1360  طول مدت حیات :34  محل شهادت :ارتفاعات …