نحوه شهادت سرهنگ حسين شهرامفر مسئول آموزش نظامي دانشجويان مسلمان پيرو خط امام

مرحوم شهيد سرهنگ حسين شهرامفر

نيمه‌هاي شب از خواب بر خاست و تا صبح به راز و نياز پرداخت بعد از نماز صبح لباس پلنگي کهنه‌‌اش را از کوله‌پشتي بيرون آورد و با آب و صابون شست. آنگاه غسل شهادت کرد و همان لباس پلنگي را پوشيد و به راه افتاد و توانست به ياري هم‌رزمانش در جاده‌ي سردشت _ بانه پايگاه‌هاي ضد انقلاب را منهدم نمايد. بالاخره با پشتيباني هلي‌کوپترهاي کبري در ساعت 3 بعد از ظهر چند پايگاه ديگر نيز تصرف شد. اما ضدانقلاب نيز بي‌کار ننشست و با امداد از هواپيماهاي جنگي عراق موفق شد پايگاه‌هاي خود را پس بگيرد. بچه‌ها بايد عقب نشيني مي‌کردند اما اين کار هم خطر داشت. شهرام‌فر پيشنهاد داد که با 3 تن ديگر از نيروها با تيراندازي دشمن را سرگرم کنند تا آن‌ها عقب ‌نشيني کنند. سپس يک قبضه تيربار سيمينوف را برداشت و تيراندازي را شروع کرد. رزمنده ها عقب نشيني کردند. حسين هم آهسته آهسته عقب نشيني را آغاز کرد. گلوله‌اي به پاي راستش اصابت نمود. اما او با اين وضعيت 5 کيلومتر به عقب بازگشت ولي ديگر توان ايستادن نداشت،‌همان جا بر خاک افتاد و بر اثر شدت خونريزي جان به جان آفرين تسليم کرد.

يادكردي از شهيد سرهنگ حسين شهرامفر مسئول آموزش نظامي دانشجويان مسلمان پيرو خط امام و فاتحان لانه جاسوسي آمريكا

تاريخ تولد :1326  تاریخ شهادت : 6/5/1360  طول مدت حیات :34  محل شهادت :ارتفاعات …