يادكردي از شهيد سرهنگ حسين شهرامفر مسئول آموزش نظامي دانشجويان مسلمان پيرو خط امام و فاتحان لانه جاسوسي آمريكا

سرهنگ شهيد حسين شهرامفر

تاريخ تولد :1326

تاریخ شهادت : 6/5/1360

طول مدت حیات :34

محل شهادت :ارتفاعات گرزلي (بانه – سردشت)

مزار شهید :بهشت زهرا (س) قطعه 24

سال 1326 کودکي از تبار ياران و ياوران خميني کبير (ره) ديده به جهان گشود و در جوار حرم ملکوتي ثامن الحجج (ع) رشد نمود. آموختن را از سن 7 سالگي آغاز کرد. و تا اخذ مدرک ديپلم تحصيلاتش پرداخت. سپس به تهران مهاجرت نمود و در دانشکده افسري تحصيلاتش را ادامه داد. در سال 1348 با درجه‌ي ستوان دومي فارغ التحصيل شد. در سال 1349 دوره‌ي مقدماتي را در شيراز به پايان رساند.

او دوره‌ي چتر بازي را در خارج از ايران طي کرد و در رشته‌ي کوهنوردي، کاراته و تکواندو به کسب تجربه پرداخت. شهرام فر سپس به تهران بازگشت و در مرکز آموزش 01 تهران مشغول خدمت شد و چندي بعد به تيپ نيروي مخصوص (نوهد) که به کلاه سبزها معروف بودند انتقال يافت.

وي در سال 1355 ازدواج کرد و صاحب دو فرزند شد. سال 1356 در جمع ياران امام (ره) قرار گرفت و با پخش اعلاميه از ايشان حمايت کرد و به همين علت بارها از طرف مسئولين به او ابلاغ شد که درباره‌ي عقايد و روش خود تجديد نظر کند. در سال 1357 در زمان حکومت نظامي نيز شهرام فر شور و شوق فراواني در همکاري با مردم از خود نشان داد. با پيروزي انقلاب به کردستان رفت و ضمن فعاليت در واحد عقيدتي سياسي تيپ در مقابل ضدانقلاب و بعثيان مبارزه نمود. سرتيپ شهرام فر در پاکسازي مناطق حضور چشمگيري داشت. و سرانجام در روز ششم مرداد ماه سال 1360 در ارتفاعات گرزلي ( محور بانه سردشت ) در هنگام مبارزه با عناصر ضدانقلاب شهد شيرين شهادت را نوشيد و در قطعه‌ي 24 بهشت زهرا (س) آرام گرفت.

منبع:كتاب ميان خون صفحه 15، كتاب صحيفه ابرار صفحه 52، سالنامه ايثار 1383

نحوه شهادت سرهنگ حسين شهرامفر مسئول آموزش نظامي دانشجويان مسلمان پيرو خط امام

نيمه‌هاي شب از خواب بر خاست و تا صبح به راز و نياز پرداخت …