شهید سرهنگ حسین شهرامفر قهرمان ایستادگی در برابر مزدوران بیگانه در کردستان

تاریخ شهادت : ۶/۵/۱۳۶۰

محل تولد :خراسان /مشهد

طول مدت حیات :۳۴

محل شهادت :ارتفاعات گرزلی (بانه – سردشت)

مزار شهید :بهشت زهرا (س) قطعه ۲۴

سال ۱۳۲۶ کودکی از تبار یاران و یاوران خمینی کبیر (ره) دیده به جهان گشود و در جوار حرم ملکوتی ثامن الحجج (ع) رشد نمود. آموختن را از سن ۷ سالگی آغاز کرد. و تا اخذ مدرک دیپلم تحصیلاتش پرداخت. سپس به تهران مهاجرت نمود و در دانشکده افسری تحصیلاتش را ادامه داد. در سال ۱۳۴۸ با درجه‌ی ستوان دومی فارغ التحصیل شد. در سال ۱۳۴۹ دوره‌ی مقدماتی را در شیراز به پایان رساند.

او دوره‌ی چتر بازی را در خارج از ایران طی کرد و در رشته‌ی کوهنوردی، کاراته و تکواندو به کسب تجربه پرداخت. شهرام فر سپس به تهران بازگشت و در مرکز آموزش ۰۱ تهران مشغول خدمت شد و چندی بعد به تیپ نیروی مخصوص (نوهد) که به کلاه سبزها معروف بودند انتقال یافت.

shahid  shahramfar
shahid shahramfar

وی در سال ۱۳۵۵ ازدواج کرد و صاحب دو فرزند شد. سال ۱۳۵۶ در جمع یاران امام (ره) قرار گرفت و با پخش اعلامیه از ایشان حمایت کرد و به همین علت بارها از طرف مسئولین به او ابلاغ شد که درباره‌ی عقاید و روش خود تجدید نظر کند. در سال ۱۳۵۷ در زمان حکومت نظامی نیز شهرام فر شور و شوق فراوانی در همکاری با مردم از خود نشان داد. با پیروزی انقلاب به کردستان رفت و ضمن فعالیت در واحد عقیدتی سیاسی تیپ در مقابل ضدانقلاب و بعثیان مبارزه نمود. سرتیپ شهرام فر در پاکسازی مناطق حضور چشمگیری داشت. و سرانجام در روز ششم مرداد ماه سال ۱۳۶۰ در ارتفاعات گرزلی ( محور بانه سردشت ) در هنگام مبارزه با عناصر ضدانقلاب شهد شیرین شهادت را نوشید و در قطعه‌ی ۲۴ بهشت زهرا (س) آرام گرفت.

منبع:کتاب میان خون صفحه ۱۵، کتاب صحیفه ابرار صفحه ۵۲، سالنامه ایثار ۱۳۸۳

يادكردي از شهيد سرهنگ حسين شهرامفر مسئول آموزش نظامي دانشجويان مسلمان پيرو خط امام و فاتحان لانه جاسوسي آمريكا

تاريخ تولد :1326  تاریخ شهادت : 6/5/1360  طول مدت حیات :34  محل شهادت :ارتفاعات …