شهید سروان حسین شهرام فر مسئول آموزش نظامی فاتحان لانه جاسوسی و دانشجویان پیرو خط امام

شهید سروان حسین شهرام فر از افسران لشکر گارد شاهنشاهی در تهران و آموزش دیده در آمریکا بود . با این وجود سروان شهرام فر به عنوان یک نظامی مذهبی رابطه بسیار نزدیکی با علما تهران داشت و بارها از سوی فرماندهان ارتش توبیخ شد اما چون از کماندوهای بسیار مجرب و نخبه ارتش بود با واکنش شدیدی روبرو نمی شد .

فعالیت های انقلابی شهید شهرام فر در لشکر گارد بسیار معروف می باشد ؛ پخش اعلامه در پادگان لشکر ، قاچاق سلاح ، عدم تیراندازی به سمت تظاهرات کنندگان در شیفت فرماندهی ایشان و … یکی از افسران زیر دست سروان شهرام فر در زمان انقلاب نقل کرده است یک روز ظهر در یکی از خیابان های تهران مستقر بودیم که شهید شهرام فر از عابران سراغ مسجد را می گیرد . زیرزمینی را نشان می دهند و سروان به همه دستور می دهد وضو بگیرند و در صف نماز بیاستند . پیشنماز آن مسجد زیرزمینی آیت الله بهشتی بودند و دوستی سروان با ایشان از آنجا آغاز می شود .

shahid shahramfar

سروان شهرام فر پس از پیروزی انقلاب به تیپ ویژه نوهد پیوست و در آزادسازی کردستان از دست ضد انقلاب نقش فعالی داشت تا اینکه در تاریخ ۶ مرداد ماه ۱۳۶۰ هنگام پاکسازی جاده بانه-سردشت به شهادت رسید .

همچنین سروان شهرام فر در سرکوب و دستگیری عناصر کودتای نوژه در سال ۵۹ هم نقش فراوانی داشتند .

گفته می شود روستایی در آذربایجان غربی به افتخار ایشان در دفاتر رسمی کشور روستای تی ۲۵ پ شهید حسین شهرام فر نامگذاری شده است .

نحوه شهادت سرهنگ حسين شهرامفر مسئول آموزش نظامي دانشجويان مسلمان پيرو خط امام

نيمه‌هاي شب از خواب بر خاست و تا صبح به راز و نياز پرداخت …