قسمتي از وصيتنامه شهيدعبدالرحمن ياعلي مدد از دانشجويان مسلمان پيرو خط امام

« بسم رب الشهداء والصديقين»

شهيد رحمن يا علي مدد از دانشجويان مسلمان پيرو خط امام

براي دفاع از تماميت ارضي كشور و حراست از انقلاب اسلامي لباس پاسداري به تن كرده‌ام.

بادشمن مي‌جنگم اگر شهيد شدم مرا حلال كنيد.

پدرم و مادرم خداوند شما را دوست دارد چرا كه چنين فرزندي در دامن خودتان تربيت كرديد.

از خانواده محترم و دانشجويان خط امام كه از زندگي ايشان اطلاع بيشتري دارند و يا تصاوير ايشان را در اختيار دارند خواهشمند هستيم براي زنده نگاه داشتن ياد آن عزيز ما را ياري فرمايند.

2 دیدگاه

1. نوشتن در مورد رحمن یاعلی مدد جسارت می خواهد. اگر مبرا نیستید بهتر است ننویسید.

او عاشقانه مظلوم زیست و بی نام نشان.

او عارف و عاشق بود و هزاران سخن در چشمانش! نگاه کردن در چشمان او بسیار دشوار بود..

2. درود من امیر محمد هستم – من متن خاطرات دائی رو به شما دادم پس چرا تو سایت نمی بینم؟شماره من رو دارین لطفاً با من تماس بگیرین.
    با سپاس – امیر محمد