شهيد حبیب برادران توکلی دانشجوي دانشكده پزشکی دانشگاه علوم پزشكي تهران و از دانشجويان مسلمان پيرو خط امام

شهيد حبیب برادران توکلی

دانشجوي دانشكده پزشکی دانشگاه علوم پزشكي تهران

محل تولد : تهران

تاريخ تولد : 1/5/38

تاريخ شهادت : 25/8/59

محل شهادت : سوسنگرد

از برادران دانشجوي خط امام و نيز خانواده محترم ايشان خواهشمند هستيم در صورت دسترسي به اطلاعات بيشتر و نيز داشتن تصاوير ايشان ما را در زنده نگاه داشتن ياد آن شهيد ياري فرمايند.

آدرسhashim.yazdan@gmail.com

یک دیدگاه

1. سید مصطفی حسینی

یادواره عشق بی نشان گرامیداشت شهید برادران توکلی 6 دی ماه 90 دردانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد کتابچه کاملی از خاطرات این شهید توسط معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران به چاپ رسید.