زندگينامه دانشجوى مسلمان پيرو خط امام شهيد محمد فاضل دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف

شهيد محمد فاضل

شهيد محمد فاضل از دانشجويان مسلمان پيرو خط امام كه در هويزه به محاصره دشمن بعثي در آمد و به شهادت رسيد.

نام پدر: محمد حسين

رشته: رياضى دانشگاه صنعتي شريف

تاريخ تولد: 1338

محل تولد: سبزوار

تاريخ شهادت: 1359/10/26

محل شهادت: هويزه به همراه شهيد حسين علم الهدي

خوشا آن كس كه نوشد باده‏ى عشق

شهيد محمد فاضل در سال 1338 در سبزوار چشم به جهان گشود. از كودكى با احكام اسلامى و با عبادت و دعا آشنا شد. پس از اتمام دوره‏ى دبيرستان در رشته‏ى رياضى دانشگاه مشهد پذيرفته شد، ولى به علت فعاليتهاى سياسى در عرض يك سال بيش از 4 واحد نگذراند و سال بعد در رشته مهندسى صنايع دانشگاه صنعتى شريف ادامه تحصيل داد.

در تابستان 58 همكارى با جهاد سازندگى را شروع كرد و در 13 آبان 58 به همراه ديگر دانشجويان مسلمان پيرو خط امام در فتح لانه جاسوسى آمريكا شركت داشت.

در تابستان 59 همكارى خود را با سپاه نيز آغاز نمود و در آبان 59 عازم جبهه‏هاى نبرد شد. در 16 ديماه همان سال به همراهى بسيارى از ياران ايثارگر و پيروان خط امام به وسيله‏ى تانكهاى دشمن محاصره مى‏شوند و به شهادت مى‏رسند.

شهيد فاضل همواره مى‏گفت: اصل، انقلاب است، اصل انقلاب، امام است. تداوم انقلاب، پيروى خط امام است. پيروى خط امام، فقط خون شهداء است.

خوشا آن كس كه نوشد باده‏ى عشق

وصيتنامه

باطماء نينه و انشاء الله يقين قلبى و حاصل شدن قطع، در كوچيدنم جز اينكه از همه حلالى ميطلبم، وصيت ديگرى در نظرم نيست (اقبل عذرا خيك فان لم يكن له عذرا فالتمس له عذر).

كتاب «كوير پرستاره» از شهداي دانشجوي شهرستان سبزوار از جمله شهيد محمد فاضل از دانشجويان مسلمان پيرو خط امام سخن مي‌گويد

كتاب«كوير پرستاره» مستند داستاني زندگي شهداي دانشجوي شهرستان سبزوار،به همت حوزه هنري استان خراسان رضوي …