خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)4) زندگی نامه شهداي گرانقدر دانشجوي پیرو خط امام / 2)4)14) شهید محمد فاضل / سخنی از یکی از دوستان شهید محمد فاضل از دانشجويان مسلمان پيرو خط امام

سخنی از یکی از دوستان شهید محمد فاضل از دانشجويان مسلمان پيرو خط امام

دیروز سخن از اردو های جهادی بود و بحث لذت های حلال.

یاد شهید محمد فاضل و شهید سپاسه افتادم.

شهید محمد فاضل از شهدای سبزواری هویزه یا به عبارت بهتر از شهدای هویزه سبزوار است. محمد همراه پسر خاله اش شهید کریمی و دوستان دیگرش شهید مختاری و که همه از دانشجویان ساعی و درسخوان آن دوران (ورودی های سال 56 و 55 ) بودند. محمد دانشجوی ریاضی دانشگاه مشهد. کریمی دانشجوی دانشگاه شیراز و.. بودند. آنها روستایی را در اطراف سبزوار شناسایی کرده بودند به نام دو چاهی… در این روستا مردمانی زحمت کش و بسیار محروم زندگی میکردند که محمد و دوستانش بسیاری از اوقات فراغت خود را برای کمک رسانی به مردم این روستا صرف می کردند.

شهید سید علیرضا سپاسه نیز که دانشجوی دانشکده فنی شهید محمد منتظری مشهد بود. به همراه عده ای از دوستانش به کمک های مردم را جمع آوری و آن ها را شبانه در محله های فقیر نشین مشهد توزیع می کردند
امروزه وقتی صحبت از اردوهای جهادی می شود کاش یادمان باشد هر چه داریم از شهیدان است و بذر اولیه این اردوها توسط شهیدانی مثل علم الهدا(در روستا های هویزه می گویند مردم فقیر هویزه و نوجوانان و کودکان آن زمان هویزه کسی نبود که حسین را نشناسد) شهید فاضل و دوستانش و شهید سپاسه و یارانش ریخته شد.

كتاب «كوير پرستاره» از شهداي دانشجوي شهرستان سبزوار از جمله شهيد محمد فاضل از دانشجويان مسلمان پيرو خط امام سخن مي‌گويد

كتاب«كوير پرستاره» مستند داستاني زندگي شهداي دانشجوي شهرستان سبزوار،به همت حوزه هنري استان خراسان رضوي …