كتاب «كوير پرستاره» از شهداي دانشجوي شهرستان سبزوار از جمله شهيد محمد فاضل از دانشجويان مسلمان پيرو خط امام سخن مي‌گويد

كتاب«كوير پرستاره» مستند داستاني زندگي شهداي دانشجوي شهرستان سبزوار،به همت حوزه هنري استان خراسان رضوي وابسته به سازمان تبليغات اسلامي، از سوي انتشارات سورهوابسته به سازمان، منتشر و روانه بازار نشر كتاب شد.

به گزارش سازمان تبليغات اسلامي، اين كتاب سيد رضا مختاري در مقدمه اين كتاب آورده است:

خواستم درباره شهداي دانشجوي سبزوار كتابي نوشته شود كه خوراك فكري همه اعصار باشد، خدا كمك كرد تا متني از وصيت نامه شهيد سيد حسين غفوري را تقديم شما خوانندگان عزيز كنم كه قيمت همه تاريخ است و فكر جاري بشر صالح است باي همه عصرها و تمام نسل‌ها.

در اين كتاب به زندگي شهيداني همچون محمد صانع زرنگ،حسن فتاحي ثاني، محمد فاضل، سيد ابوالقاسم مظهري، سعيد خسروجردي، علي اكبر وكيلي و محمدحسن آزمون پرداخته است.

در بخشي از زندگي شهيد محمدفاضل با عنوان سرمشق دفتر عشق، مي خوانيم:

«بناي يادمان شهيدان مظلوم هويزه در سبزوار به شكل آرم جمهوري اسلامي است. مي دانيد كه اين گل، پنج پر دارد.

گلبرگ مياني آن پنج پر كه هرگز از عطر جان افزايش كاسته نمي‌شود متعلق به شهيد محمد فاضل است. دو گلبرگ در اين طرف و دو گلبرگ در آن طرف، مربوط به ياران و همفكران شهيدند؛ همان‌ها كه در متعالي‌ترين لحظات روزهاي پاياني حيات اين جهاني‌شان، برگرد شمع محمد مي‌چرخيدند. او برايشان آسماني‌ترين آيه‌ها را در مدرسه شهادت سوسنگرد تفسير مي‌كرد، هرچند دانشجو بود، اما بيان و كلامش بيشتر لحن يك معلم و يك استاد را داشت.

آري، محمد فاضل نه تنها در بناي يادمان گلبرگ محوري را به خود اختصاص داده و شمع شهيدان هويزه است، الگوي شهداي شهر ما نيز هست و اين نشانه فضل محمد است.»

اين كتاب در240 صفحه با شمارگان 2500نسخه و قيمت39000ريال از سوي انتشارات سوره مهر وابسته به سازمان تبليغات اسلامي منتشر و روانه بازار نشر كتاب شد.

سخنی از یکی از دوستان شهید محمد فاضل از دانشجويان مسلمان پيرو خط امام

دیروز سخن از اردو های جهادی بود و بحث لذت های حلال.  یاد شهید محمد …