خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)4) زندگی نامه شهداي گرانقدر دانشجوي پیرو خط امام / 2)4)14) شهید محمد فاضل / خاطره اي از شهيد محمد فاضل دانشجوي پيرو خط امام و از شهداي مظلوم هويزه

خاطره اي از شهيد محمد فاضل دانشجوي پيرو خط امام و از شهداي مظلوم هويزه

سردار شهيد محمد فاضل‌

شهيد محمد فاض از دانشجويان مسلمان پيرو خط امام كه در عمليات هويزه به همراه تعدادي از دانشجويان خط امام و شهيد حسين علم الهدي به محاصره نيروهاي دشمن در آمد و به شهادت رسيد.

نام پدر:محمدحسين‌             محل تولد:شهرستان سبزوار

تاريخ تولد:02/02/48         تاريخ شهادت :16/10/59

شهيد مهدي‌ حشمتي‌فر

موضوع:قران و نيايش

قبل از عمليات هويزه آقاي فاضل كه فرماندهي گروه اخلاص را بر عهده داشت به بچه‌ها گفت بهتر است قبل از عمليات هر نفر براي خودش وصيت نامه اي بنويسد. معلوم نيست آينده ما چه مي شود خلاصه هر كس براي خودش گوشه اي پيدا كرد و مشغول نوشتن وصيت نامه شد. آقاي فاضل به مهدي گفت شما هم وصيت نامه بنويس. گفت: من وصيت نامه خاصي ندارم فقط يك جمله نوشت از همه حلاليت مي طلبم، مرا حلال كنيد، پايين وصيت نامه اش امضاء كرد عبدالله. بچه ها گفتند: چه وصيت نامه اي است تو نوشته اي. مهدي گفت: شما در همين كلمه عبدالله تأمل كنيد. كلي مطلب دارد اگر خداوند مرا به عبد و بندگي خود قبول كند مرا كفايت است.

سخنی از یکی از دوستان شهید محمد فاضل از دانشجويان مسلمان پيرو خط امام

دیروز سخن از اردو های جهادی بود و بحث لذت های حلال.  یاد شهید محمد …