خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)4) زندگی نامه شهداي گرانقدر دانشجوي پیرو خط امام / 2)4)8) شهيدعلي صبوري / وصیت نامه پاسدار شهید و دانشجوی مسلمان پیرو خط امام مهندس علی صبوری قمی

وصیت نامه پاسدار شهید و دانشجوی مسلمان پیرو خط امام مهندس علی صبوری قمی

“شهادت يك هديه اي است از جانب خداوند تبارك و تعالي براي افرادي كه لايق هستند .”

امام خميني

سلام بر حسين سلام الله عليه سلام بر مهدي فاطمه سلام الله و نايب برحقش امام خميني.

قبل از شروع سخن شهادت مي دهم به وحدانيت خداوند يكتا و اينكه خدائي يكتا نيست خدائيكه رب العالمين و رحمان ورحيم است.

خدائي كه خالق زمين و آسمانها و آگاه به سِر و نهان همه موجودات است .خدائيكه جانهاي ما و همه از اوست و همه ما بسوي او رجعت خواهيم نمود. خدائيكه جان را خود عطا مي كند و آنگاه با قيمت گزاف خريداري مي نمايد .”ان الله اشتري من المومنين انفسهم و…”.شهادت مي دهم محمد(صل الله عليه وآله)پيامبر و فرستاده ي برحق خدا و علي (عليه السلام)جانشين برحق او اولين امام شيعيان است.

حمد و سپاس خدائي را كه پيمان شكنان عاصي و سيه رويان بي آبروئي چون حقير را در سايه لطف و حمايت خود روزي مي دهد.

حمد و سپاس خدائي را كه عليرغم بار سنگين گناه و معصيت و بي لياقتي من ، لياقت جهاد در راهش به من عطا فرمود.

خدايا اين چه انقلابي است كه افراد را چنين متحول كرده است ؟

بار خدايا اين چه انقلابي است كه از نوجوانان 14 ساله قاسم ها و علي اكبرها و از پيرمردان 60 ساله حبيب ابن مظاهر ها ساخته است.

خدايا اين چه امتي است كه همه شان اسطوره هاي مقاومت و جملگي شان طالب شهادتند.

خدايا من در جبهه از اين بسيجي ها خجالت مي كشم و تازه به عمق حقارت و غفلت و درماندگي خود پي مي برم . نوجوانان كوچكي كه هنوز موي درصورت ندارند و ليكن زاهدان و پارسايان و عاشقان و عارفان بي همتاي طريقت تو و شيرمردان غيور صحنه ي نبردند كه دليران و سلحشوران بايد از آنان درس مردانگي و شجاعت بياموزند .

خدايا اينان چنان عاشقانه عبادت مي كنند كه گوئي تو را ديده اند و تو نيز به مصداق حديث شريف “اللهم الرزقني توفيق الشهاده في سبيلك “آنها را اجابت مي نمايي .

خدايا تو مي داني كه من فقط و فقط دو آرزو در زندگي داشته ام و هميشه از تو آنها را تقاضا مي كرده ام يك ازدواج با همسر شهيد و ديگري توفيق شهادت در راهت ولي تاكنون لياقت هيچ يك از اين نعمتهايت را نداشته ام .

پروردگارا به من روسياه توفيقي ده كه فرداي قيامت در پيشگاه حسين تو خجل و شرمنده نباشم. معبودا هر چند كه تو فقط با مؤمنين معامله مي نمايي و ليكن ترا به تمامي پيامبران و معصومين و به تمامي مقربين درگاهت سوگند مي دهم كه مرا نيز در زمره شهدا قراردهي و شهادت در راهت را نصيبم نمائي .

خدايا امام عزيز اين نفس مطمئنّه و اين سلاله پاك پيامبرو حبل الله المتين را از ما مگير.

خدايا سايه اش را بر سر اين امت مستدام بدار و فريادهاي خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار آنها را اجابت كن.

خدايا امانت انقلاب اسلامي را كه خود بما ارزاني داشتي به دست صاحب اصلي اش مهدي فاطمه برسان و اين انقلاب را به انقلاب حضرتش متصل گردان .

خدايا اين رزمندگان در راه تو و براي اعتلاي دين تو و به عشق خميني تو مي جنگند .ترا به اشك مادران و همسران شهدا سوگند پيروزيشان را امضاء و راه كربلا را برايشان بگشا.

در پايان چند جمله اي بعنوان وصيت خدمت امت حزب الله عرض مي نمايم.

اول آنكه هميشه ياد خدا باشيد و هيچ گاه در كارهايتان خدا را از ياد نبريد كه گمراه خواهيد شد (و لا تكونوا كالذين نسوالله فانسهم انفسهم)

ديگر اينكه بهوش باشيد كه خون شهدا مسئوليت سنگيني بر عهده شما گذاشته است .بر شماست كه با كوشش و جديت راه آنها را ادامه داده و پاسدار حرمت خونشان باشيد كه اگر كوتاهي نمائيد فردا در پيشگاه خدا جوابي نخواهيد داشت.

عزيزانم شهدا سه امانت به بزرگ امام، اسلام و انقلاب را دست شما سپرده اند . امانت هائي كه خود تا سرحد شهادت از آنها پاسداري نمودند. و اكنون بر شماست كه با ايثار و فداكاري ادامه دهنده راه آنها باشيد .

عزيزانم از خانواده ها و همسران شهدا اين اسطوره هاي صبر و شجاعت غافل نباشيد و با عيادت و پيوند با آنها رابط خويش را با بهشتيان محكم نمائيد.

برادران و خواهران عزيز جبهه هاي نبرد را از ياد نبريد و از هيچگونه كمك مالي و جاني در اين راه دريغ نورزيد.كه اكنون اسلام به فداكاريهاي شما امت حزب الله نياز دارد. رزمندگان اسلام را فراموش نكنيد و براي پيروزي آنها دعا كنيد .

و اما شما پدرو مادر و برادر عزيزم

ممكن است شما از فراغ من ناراحت شويد .درست است كه از دست دادن عزيزان براي انسان مشكل است ولي در نظر داشته باشيد كه مقصد و هدف ما اسلام است و اسلام براي ما از همه چيز بالاتراست مگر امام حسين براي حفظ اسلام خودرا فدا نكرد ؟مگر اصحاب و ياران حسين براي هدفي جز اسلام جانفشاني كردند؟

مگر زينب كبري براي چه هدفي چنين مصيبت هايي را تحمل نمود؟

از شما مي خواهم كه بي تابي نكنيد و اگر ناراحت شديد براي امام حسين و اصحاب و كودكان مظلومش گريه كنيد كه مصيبت واقعي براي آنهاست .

شما براي من سختي ها و رنجهاي زيادي كشيديد و محبتهاي زيادي به من روا داشتيد ولي من نتوانستم پاسخ محبتهاي شما را بدهم ،از شما مي خوام كه بديهايم را ببخشيد و حلالم نمائيد .

در تربيت محمد و حسن كوشش ودقت زيادي بنمائيد و آنها را به راهپيمائي ها و نماز جمه و … ببريد تا انشاءالله همگام با نسل جديد انقلاب به خيل ياوران امام بپيوندند.

درضمن مقداري نماز و روزه قضا دارم برايم ادا نمائيد .

ديگر عرضي ندارم و ازهمه برادران و خواهران التماس دعا و طلب حلاليت مي نمايم.

والسلام

علي صبوري 21/1/62

ویژگیهای روحی و اخلاقی شهید عزیز علی صبوری از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام و دانشجوی دانشگاه امیرکبیر

بسم الله الرحمن الرحیم ویژگیهای روحی و اخلاقی شهید عزیز علی صبوری از دانشجویان مسلمان …