خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)4) زندگی نامه شهداي گرانقدر دانشجوي پیرو خط امام / 2)4)7) شهيد مهدي رجب بيگي / شهید مهندس مهدی رجب بیگی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام: هم باید امروز شهید شویم تا فردا بماند و هم باید بمانیم تا فردا شهید نشود.

عجب دردی!

چه می شد امروز شهید می شدیم و فردا زنده می شدیم تا دوباره شهید شویم.

از یک سو باید بمانیم تا شهید آینده شویم و از دیگر سو باید شهید شویم تا آینده بماند.

هم باید امروز شهید شویم تا فردا بماند و هم باید بمانیم تا فردا شهید نشود.

مهدی رجب بیگی در سال ۱۳۳۶ در شهر دامغان متولد شد. در سال ۱۳۵۴ در رشته مهندسی راه و ساختمان در دانشگاه تهران قبول شد. او از اعضای فعال دانشجویان پیرو خط امام بود که در تسخیر سفارت آمریکا نیز نقش داشت. وی مسوولیت انتشار نشریهٔ دانش‌آموزی را پذیرفت و مدتی نیز معلم بود.در مدت یك سال و اندی كه لانه جاسوسی، در تسخیر دانشجویان بود، عهده دار مسوولیت هایی نظیر «برگزاری گردهمایی جنبش های آزادی بخش جهان در تهران» و نمایندگی دانشجویان پیرو خط امام در این گردهمایی بود و چندین بار، اطلاعیه های افشاگرانه این گروه را از تریبون نماز جمعه، برای مردم قرائت كرد.

میرویم تا خط امام بماند. شهید مهدی رجب بیگی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

میرویم تا خط امام بماند. زندگی نامه شهید مهندس مهدی رجب بیگی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

میرویم تا خط امام بماند. شهید مهدی رجب بیگی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام