بخشی از یادداشت‌های شهید مهندس مهدی رجب بیگی از دانشجویان پیرو خط امام و دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه تهران

* شیطانهای بزرگی که از کوچکی دیده نمی شوند:

با شما هستم که مصدقی هستید و دروغ می گوئید، شما که خلق مسلمانی بودید و حالا مسلمان تر از خلق شده اید و شما که توحید را خوب می نویسید و تضاد را خوب عمل می کنید! و شما که معلم اخلاق بودید و محصل کج خلق‌ها شده اید! و شما که وزیر بودید و حالا به تزویر روی آورده اید و شما که وکیل هستید و کیل تان نامیزان است و شما که به شورا، پورا می گفتید و حالا شوره شده اید و شما که لنگ لنگان راه می رفتید و حالا پشت پا می اندازید و شما که آخوند هستید و ضدآخوند شده اید و شما که چپ هستید و سر از راست درآورده اید و شما که با اسلام انقلابی دارید پشت انقلاب اسلامی را در می آورید و شریک انقلاب اسلامی شده اید و دارید اسلام و انقلاب را به انزوا می کشانید و شما که کاپیتالیست هستید و هردمبیل می بافید!

میرویم تا خط امام بماند. شهید مهدی رجب بیگی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

میرویم تا خط امام بماند. زندگی نامه شهید مهندس مهدی رجب بیگی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

میرویم تا خط امام بماند. شهید مهدی رجب بیگی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام