مطالب تصادفی

دکتر عبدالکریم سروش – جناب آقای سروش شاگرد مکتب کارل پوپر یهودی صهیونیست

با سلام

ظاهرا پذیرفته اید که همراه به کار برندگان سلاح اتمی بر علیه مظلومان هستید. که آن اهانت را به خود گرفته اید!!

زبان اهانت بر علیه خفتگان به عمد در قران فراوان و در کلام معصومین نیز متعدد است!

مثلهم کمثل الحمار یحمل اسفارا، مثلهم کمثل الکلب ان یلهث… در مورد عالمان بی عمل است، نیست!؟

یا اشباه الرجال ولا الرجال  مولا علی، در وصف کیست!؟ در وصف آنان که میبینند که دشمن در حال تهاجم است و عمدا سکوت میکنند و اقدامی به جهاد و مقابله نمی نماییند. نیست!؟

من به عنوان یک عوام الناس از شما خواستم تا دروغ بودن هولوکاست را اعلام نمایید .

من از شما خواستم که اشغال قبله اول مسلمین را محکوم نمایید.

من از جنابعالی خواستم که اشغال سرزمینهای اسلامی برای تضمین جریان نفت و سلطه را محکوم نمایید.

کدام زبان اهانت؟!

آیا جنابعالی که نظام ما را متهم به استبداد میکنید، زبان اهانت به کار نبرده اید؟!

اینجانب از خوانندگان آثار شما و شنوندگان سخنان شما هستم.

بعض جملات به کار برده شده توسط اینجانب، از سخنان به کار برده توسط جنابعالی است که  احتمالا اگر شخصا آن را فراموش کرده اید در حافظه اینجانب مانده است و برتر از آن در لوح محفوظ الهی.

پیشدستی نفرمایید.

شاگردان مکتب جنابعالی با بوش جنایتکار و سردمدار استکبار جهانی و اشغالگر دو کشور اسلامی چه میکنند!؟ آیا شما پیاده نظام این ظلمه نیستید!؟ آیت الله نائینی به مدعیان داشتن علم دین که نوکران ظلمه صفت استبدادگران دینی داده اند

جواب نمیخواسته اید بدهید و بر اساس سفسطه  یک عوام الناس را به داشتن زبان اهانت متهم نموده اید.

شما در نامه مشترکی با یکی از خبائث روزگار بنام اکبر گنجی که امام عصر را نیز نفی نمود، بر ضد نظام بر امده از خون شهیدان به هزار تهمت و اهانت روی آوردید و دیگران را به چه متهم میسازید؟!

اگر پاسخ ندارید و حاضر به مقابله با دشمنان تا دندان مسلح بشریت و دشمنان  ماکیاول صفت خدا و محکوم نمودن آنان و محکوم نمودن جنایاتی که در حق مظلومین جهان و مظلومین غزه و لبنان و مظلومین ایران که با انواع سلاحها از جمله سلاح شیمیایی مورد تهاجم قرار گرفتند نیستید و میخواهید در خدمت دشمنان خدا باشید در این صورت علامه نائینی افرادی چون شما را به استبداد دینی متهم نموده است، پس دست از ادعای راهنمای خلق بودن بردارید  تا که کلام مولا در مورد شما نیز صادق نشود و خداوند شما را به … که کتابی چند بر او بار است  توصیف ننماید..

عوام الناس

About سید محمد هاشم پوریزدانپرست

One comment

1. آقای دکتر عبدالکریم سروش یکی از ۵ رهبر خارج نشین جنبش سبز است. نفر دیگرش هم اکیر گنجی است! جنبشی که جز تعدادی الکی خوش اطراف آن نمانده. به عبارت دیگر یک گاری بی اسبی هست که راکبین خارج نشین آن مقداری علف را در دست گرفته اند و برای کشیده شدن گاری از همه دعوت میکنند که طوق بندگی و بیگاری را بر گردن خود بگذارند ولی کسی حاضر نیست برای خوردن آن علف خود را به بیگاری بدهد. اینها فکر کرده اند هر کس چند روز رفت خارج مردم به او میپیوندند و مانند امام راحل در یک روز مانند ۱۲ بهمنی با استقبال میلیونی وارد ایران خواهند شد. خود بزرگ بینی یعنی همین. پیامبران دروغین هم همینگونه فکر میکرده اند. پیامبرانی که آب دهانشان نمی تواند چاه خشکیده را آبدار کند و اگر اندکی آب هم داشت آن را خشک میکند! و چقدر آدم در طول تاریخ انا ربکم الاعلی گفته اند و به همین علت نابود شده اند.
    برای مرحوم مغفور جنبش سبز که به زباله دان تاریخ پیوسته است از باب ادب که هر کس مرد نباید به او بد گفت، فاتحه مع الصلوات