خانه / بخش 6) آمریکا و نظام سلطه / 6)2) نهضت جهاني اسلام / 6)2)4)بيداري اسلامي در كشورهاي اسلامي / موج اعتراضات از مصر و تونس و يمن به الجزایر هم رسید

موج اعتراضات از مصر و تونس و يمن به الجزایر هم رسید

بیش از ده هزار نفر روز شنبه در شهر بجایه در شمال شرق الجزایر علیه دولت این کشور تظاهرات کردند.

به گـزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبـرگزاری فرانسه از الجزیره ، شرکت کنندگان در این تظاهرات صلح آمیز شعارهایی شبیه شعارهای مردم تونس سر می دادند. محمد اخروان از نمایندگان پارلمان الجزایر و عضو حزب “مبارزه برای فرهنگ و دموکراسی” در این باره گفت یکی از شعارهای مهم تظاهرات کنندگان، درخواست به وجود آمدن تغییرات بنیادی در رژیم الجزایر بود.

سعید سعدی رهبر حزب “مبارزه برای فرهنگ و دموکراسی” و از سازمان دهندگان این تظاهرات نیز گفت “در این تجمع اعتراض آمیز بیش از ده هزار نفر شرکت کردند. هر چند نیروهای پلیس در همه جا حضور داشتند، تظاهرات به آرامی برگزار شد و پایان یافت.”

این در حالی است که یک گروه حامی دموکراسی در الجزایر به نام “شورای حمایت از حقوق بشر” نیز اعلام کرد قصد دارد در تاریخ دوازدهم ماه فوریه در الجزیره، تظاهرات جدیدی را برگزار کند.

مصطفی بوچاچی رئیس “شورای حمایت از حقوق بشر” در این باره اعلام کرد این تظاهرات پیشتر قرار بود در تاریخ نهم ماه فوریه برگزار شود، اما به منظور جلب حمایت بیشتر معترضان به ویژه کارگران و دانشجویان، این تاریخ سه روز به تعویق افتاد.

“شورای حمایت از حقوق بشر” الجزیره بخشی از گروه جامع‌تر “همکاری ملی برای تغییر و دموکراسی” است که هدف برکناری دولت این کشور را پیگیری می کند.