آموزش علم اقتصاد

نوبت چاپ: اول

شمارگان: 3000

معرفی کتاب:

امروزه نيازهاي گوناگون بشري موجب شده است كه ارتباطات بين رشته‌هاي علوم مختلف گسترش يابد و در هر رشته از علوم، اطلاعاتي در حدّ آگاهي از مباني رشته‌هاي ديگر مورد لزوم باشد. به دليل فوق مباني علم اقتصاد در رشته‌هاي مختلف، از جمله رشته‌هاي علوم تربيتي و حقوق و علوم اجتماعي و مديريت و حسابداري و حتّي علوم پايه و مهندسي، تدريس مي‌گردد. از سوي ديگر علم اقتصاد امروزه با بكارگيري گستردۀ رياضيات بسيار پيچيده گرديده و درك علم اقتصاد، نياز به اطلاع كافي از علم رياضي دارد و همين امر موجب شده است كه دانشجويان رشته‌هاي دانشگاهي كه با رياضيات سر و كار ندارند با مشكل عدم وجود كتابهايي كه بتواند مباني علم اقتصاد را بدون اين پيچيدگي‌ها آموزش دهد مواجه باشند. در اين كتاب سعي شده است با ساده‌ترين شيوه‌ها و بدون بكارگيري رياضيّات و نمودارهاي پيچيده، دانشجويان رشته‌هاي فوق، با مباني و يافته‌هاي علم اقتصاد آشنا گردند.

برای مشاهده اطلاعات کتاب شناسی ، فهرس و مقدمه کتاب در قالب یک فایل pdf   كليك نماييد .

درباره ی مدیریت

خاطرات سید محمد هاشم پوریزدانپرست از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام از عملیات پیروزمند و حماسه بزرگ شکست حصر آبادان ( عملیات ثامن الائمه ) – قسمت دوازدهم

عذاب وجدان!     فرماندهي در كار نبود. سازمان رزم تقريباً به هم خورده بود. بچّه­هاي …